flasht Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Pomocy! Mialem sobie wersje testowa (180 dniowa) windowsa 2003 EE PL, a na niej mnustwo waznych rzeczy... Jednak nieopacznie zresetowalem biosa i data zmienila sie na 2000 rok... oczywiscie windows powiedzial ze sie skonczyl mimo tego ze zostalo mu jakies 100 dni jeszcze... Czy jest jakikolwiek sposob, zeby chociaz raz jeszcze go odpalic i zrobic backupy wszystkich konfigow? (serwery ftp, http, email itp.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Ustaw date na własciwą. Mozesz przywrócić system do stanu w jakim był zaraz po instalacji(wszystkie ustawienia zostaną usunęte) Skopiuj zawartośc windowsrepair do windowssystem32config. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Ustaw date na własciwą. Mozesz przywrócić system do stanu w jakim był zaraz po instalacji(wszystkie ustawienia zostaną usunęte) Skopiuj zawartośc windowsrepair do windowssystem32config. Hmm i to by pomoglo? A ja sie 6 godzin meczylem... 16 programow napisalem... 27 razy go rebootowalem... no i w sumie sie udalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Tak, to by pomogło, miałem ten sam problem z tym systemem. gdy aktualizowałem bios i zapomniałem ustawić datę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...