Gość Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 jako ze niema dzialu elektryka pytam tu :) mam silnik ~220V 130W ktory ma napisane ze moze pracowac 10min potem musi przerwe miec zeby ochlonac. znacie jakis myk zeby zrobic zeby mogl dzialac 24/7? grubszy drut nawinac albo cos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 po 10 minutach musi ochłonąć bo nie ma chłodzenia.(max obciążenie) ale jak nie bedziesz go wykorzytywał do pełnej mocy moze i dłużej. Może mu pomoże jakiś wentyl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 on kreci pompka wirowa :) a grzeje sie jak cholera :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 a jak bym oddal do zakladu gdzie przewijaja silniki i powiedzial ze chce zeby mogl non stop pracowac to mi zrobia?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 szukalem zakladow i nigdzie mi nie chca przewinac go :/ zastanawialem sie czy nie zrobic tego samemu wzasadzie to chyba jest tylko kwestia dokladnego policzenia wszystkiego pogooglam troche zaraz ale jak ktos ma linki do jakis artykolow na ten temat to poprosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 na pl.rec.modelarstwo z łatwością znajdziesz linki do stron o przeróbkach silników elektrycznych EDIT : Pobaw się przeróbką silnika krokowego od CD-ROMU (przynajmniej 32x lub wzwyż) na silnik do poduszkowca :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 chmm zobaczymy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...