R.i.P. Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Od jakiegos roku uzywam windvd. Wczesniej mialem w wersji 4.0 a teraz 5.0 i wlasnie w 5-tce mam czasami dziwny problem. Jak przewiajam filma dvd to wyskakuje mi blad" WinDVD MFC Application" (gpiproxy.dll). Nie wiem co to jest. Wczesniej uzywalem PowerDVD i wydaje mi sie ze byl stabilniejszy. Chociaz najnowszy windvd podoba mi sie chocby ze wzgledu na mozliwosci ustawienia sobie dzwieku (jest tego od cholery). A jakies sa wasze opinie o tych progsach? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Fix MS dotyczacy twojego bledu w WinDVD tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 ok poskutkowalo. THX ponawiam pytanie - jakies sa wasze opinie o tych progsach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Do oglądania filmów mi wystarcza Power DVD 5, chociaż i tak czasem uzywam do tego WMP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Power DVD 5 rzadzi :) nie znalazlem lepszego programu do ogladania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Mi najbardziej przypadły do gustu mv2 player i Power DVD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajus Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Power DVD.. WDVD czasami gryzie sie podczas odpalania *.vob'ow z dysku, a w takich momentach Power DVD jest niezastapiony :) fakt..ze w WDVD wiecej ustawien dzwieku, ale zawsze je mozna zastapic zewnetrznym ich ustawieniem (Live!) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...