milosz01 Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Chciałbym kupić mysz i klawiaturę. Zastanawiam się nad: Logitech Cordless Desktop MX Logitech MX1000 Cordless Laser Mouse +Logitech Internet NavigatorKeyboard W gry gram jedynie czasem dla rozrywki, trochę zajmuje się grafiką. ...a może jednak zaufać kabelką? Czy można wymienić akumulator w mx 1000? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Klawiatura: Logitech UltraX Mysz: Logitech MX510 Jeśli myślisz o radiówce to zastanów się, jak często korzystasz z kompa będąc od niego na tyle daleko że kable nie sięgają? Sam się przekonałem że to trochę nie ma sensu, bo i tak korzystając z kompa siedzę przed monitorem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Jestem za MX 1000. Wygoda pracy z myszka bez kabelka jest nie porownywanla przy duzym biurku.. jest troche sytuacji w ktorych przydaje sie radiowa myszka. Co do klawy to zgodze sie z Armadon... Logitech Ultra X.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 A może Wireless Optical Desktop Elite. Tutaj znajdziesz trochę informacji o myszy z tego zestawu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Z klawiatur polecam Logitech i-navigator SE, z myszek odradzam Logitech Click+ (baterie starczają na tydzień (na czarnej podkładce), logo szybko się starło, prawy przycisk szybko zaczął klekować, srebrna farba z przycisków się ściera). Wogóle dziwię się jak oni to mogli sprzedawać za 250zł... ja swoją na szczęście wygrałem :). BTW. też się zajmuję grafą i polecam myszki z dużą liczbą przycisków... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajus Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 zdecydowanie polecam wszystkie produkty Logitech'a :) klawisze.. Logitech Internet Navigator, uzywana od poczatka roku; kabelek jest, ale nie przeszkadza w niczym.. przynajmniej z bateriami nie mam zadnego problemu :) myszka.. Logitech iFeel Mouse (myszkowy FF w standardzie ;) ) kabelek, tak tak.. co do myszek bez kabla nie moge sie przyzwyczaic (mimo, ze jestem duuuuzego rozmiaru ;) ) to jak na takie urzadzenie ma za duza bezwladnosc.. i mam odczucie ze macham jakims kamieniem :? aktualnie poluje na MX510.. ale to sie jeszcze zobaczy 8) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Kazdy poleca co ma, to i ja sie podlacze ;) (ale sens to ma, bo w koncu zanim kupilem, dlugo sie zastanawialem i porownywalem rozne zestawy). Logitech Cordless Desktop Comfort - wygodna klawiatura (koniec klopotw z nadgarstkami, serio), mysza tez calkiem dobra, gram na niej w Call of Duty i nie narzekam. Nic sie nie wyciera, nie lamie itp. Wygodny zestaw dobrej jakosci. Baterie (osobno kupione akumulatorki GP 2000 mAh) w myszy trzymaja kapinke krotko (przy dosc intensywnym uzywaniu - okolo 2 tyg.), ale trzymam pod reka paluszki na zmiane na czas ladowania akumulatorkow, wiec nie jest to wielki problem. W klawiaturze akumulatorki trzymaja 8 m-cy. Mimo, ze klawiature i mysze mam tuz obok komputera, bezkabelkowosc jest bardzo wygodna, moge zarzucic biurko papierami i ksiazkami i nic nie blokuje ruchow myszy. A bujajac sie na fotelu przy ogladaniu zdjec moge je przewijac trzymajac klawiature na kolanach ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz01 Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Wezmę chyba Logitech Cordless Desktop MX (gryzoń mx 700). Czy ktoś to ma? Niech napisze co o tym sądzi i jak to działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Moj kumpel ma. Chodzi fajnie...W grach zero problemow. Kumpel uzywa Photoshopa tez zreo problemow. Jedynie co to farba zeszla :| z przyciskow i z gornej czesci myszki [jakby plecow] + to ze kumpel potraklowal ja cyna jak se cos lutowal :lol: AA co to zasiegu to tez spoko...dzilala z konca pokoju ok. 3 m :? a nawet obok z pokoju... ale tak jak ktos juz tu powiedzial po co to komu :D Akumulatorki chyba cos z tydzien trzymaja ale nie wiem :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...