Nurek Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 CZołem 8) Widzę, że tamat PM 7.01 nie jest zbyt lubiany przez forumowiczów :| Słuchajcie a mi nie chcą sie pojawiac wszystkieprogramy na pasku po lewej stronie :?: W programie msconfig mam ustawione: gadu-gadu, MKS, Download Ekselator Plus, głośność - nigdy GG, ani ikona "głośność nie pojawia mi sie, cjyba, że za ktorymś razem. W msconfig wszystko jest prawidłowo ustawione. Sprawdzałem pliki ***boot.exe w C:Windowssystem32. Doradźcie coś :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=635...t=odbuduj+ikony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Słuchajcie a mi nie chcą sie pojawiac wszystkieprogramy na pasku po lewej stronie :?: Te programy pojawiają się po prawej stronie. Jaki to system? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nurek Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Hej, Zgadza się po lewej stronie nie odpalają mi sie wszystkie programy - nie chce GG - dopiero jak zrobie restart przez menadzera zadań, MKS rownież i kontroler dźwięku mimo zaznaczenia opcji dodania do paska zadań. :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 po lewej stronie 'we zwykłym windowsie' jest quicklaunch z tego co mi wiadomo... a ikony do niego są w katalogu [..]Quick Lauch/... wystarczy odnalesc (w zaleznsci od sytemu bedzie w innym miejscu) i sprawdzić co sie dzieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nurek Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 po lewej stronie 'we zwykłym windowsie' jest quicklaunch z tego co mi wiadomo... a ikony do niego są w katalogu [..]Quick Lauch/... wystarczy odnalesc (w zaleznsci od sytemu bedzie w innym miejscu) i sprawdzić co sie dzieje :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Masz racje po prawej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 kwestia punktu widzenia :lol: moze masz obraz upside-down ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...