Skocz do zawartości
Dim

Pilna sprawa - wybor plyty

Rekomendowane odpowiedzi

Racja!:) I LOVE MSI!Myslac logicznie msi od zawsze produkowalo dobre plyty a chaintech,hmmm niezbyt dobre czym mam sie tutaj sugerowac dodatkowymi okraglymi kablami i badziewnymi sluchawkami,Wole lepsza wydajnasc i pewna stabilnosc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MSI jest lepsze i BASTA !

Popieram !!! :twisted:

P.S Jak kupowałem swoją płyte to zapytałem czy właśnie mają tego GB a gościu ze sklepu powiedział że importer GB jest w "nie jasnej" sytuacji i w każdej chwili może upaść. Nie wiem ile w tym prawdy... ale w końcu on sprzedaje sprzęt komputerowy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

P.S Jak kupowałem swoją płyte to zapytałem czy właśnie mają tego GB a gościu ze sklepu powiedział że importer GB jest w "nie jasnej" sytuacji i w każdej chwili może upaść. Nie wiem ile w tym prawdy... ale w końcu on sprzedaje sprzęt komputerowy...

mega lol-MEGA!!!!!!!!!!!!!!!!1

WIESZ KTO JEST IMPORTEREM GB NA POLSKE?????

JTT - JAK COŚ CI TO MÓWI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Racja!:) I LOVE MSI!Myslac logicznie msi od zawsze produkowalo dobre plyty a chaintech,hmmm niezbyt dobre czym mam sie tutaj sugerowac dodatkowymi okraglymi kablami i badziewnymi sluchawkami,Wole lepsza wydajnasc i pewna stabilnosc.

NASTĘPNY

TY LEPIEJ NIE MYSL LOGICZNIE TYLKO WYPOWIADAJ SIE NA TEMAT SPRZĘTU KTÓRY SAM UŻYTKOWAŁEŚ

CO MASZ DO CHAINTECHA????PEWNIE GO Q....A NA OCZY NIGDY NIE WIDZIAŁES A ZGRYWASZ FACHURĘ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do MATZ : właśnie widziales na oczy tego chaintecha że się tak wypowiadasz???

DO WOFEK : co ty tak za tym msi usb 2.0 przecierz to chyba jest najmniej ważne czy ma 2.0 czy 1.0 ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]Owszem nie takie korporacje upadaly ,a gosciu w sklepie mial pewno kilka MSI ktore nie schodzily ;D

Byłem tam w piątek dowiedzieć się o płyty itp. to mieli jeszcze 3 a jak pojechałem w sobote kupować to kupiłem ostatnią...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]Owszem nie takie korporacje upadaly ,a gosciu w sklepie mial pewno kilka MSI ktore nie schodzily ;D

dokładnie

i trzymał je dla kolesi co łykną bajer o upadającym przedstawicielu na Polskę-hehe

pewnie jakby powiedział ze PKP padnie to też by uwierzył

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja dzis kupilem sobie Abita KX7-333. Najwydajniejsza plyta przy FSB powyzej 166MHz. O ile EPoXy (K3A, K5A2 i K5A3) czy tez Asus A7V333 maja w testowym Q3 "ledwie" 275fps to Abit ma 299fps :P Do tego kreci sie na 200MHz FSB bez pierdniecia. Mialem czekac na KT400 ale USB 2.0 do niczego nie jest mi potrzebne, a Radek9700 jeszcze nie czuje sie dobrze na AGP 8x, wiec to co dostarcza KT333 w wydaniu Abita mi wystarcza. Cenka 450zl. Tylko szkoda ze Vcore tylk odo 1,85V ale od czego jest lutownica :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mega lol-MEGA!!!!!!!!!!!!!!!!1

WIESZ KTO JEST IMPORTEREM GB NA POLSKE?????

ELKOTECH TEŻ JEST IMPORTEREM NA POLSKE:)

JTT - JAK COŚ CI TO MÓWI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...