bartezjusz Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 MSI jest lepsze i BASTA ! :P qq....a wymiekam po prostu bez konca to samo a żadnych KONKRETÓW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Racja!:) I LOVE MSI!Myslac logicznie msi od zawsze produkowalo dobre plyty a chaintech,hmmm niezbyt dobre czym mam sie tutaj sugerowac dodatkowymi okraglymi kablami i badziewnymi sluchawkami,Wole lepsza wydajnasc i pewna stabilnosc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 MSI jest lepsze i BASTA ! Popieram !!! :twisted: P.S Jak kupowałem swoją płyte to zapytałem czy właśnie mają tego GB a gościu ze sklepu powiedział że importer GB jest w "nie jasnej" sytuacji i w każdej chwili może upaść. Nie wiem ile w tym prawdy... ale w końcu on sprzedaje sprzęt komputerowy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 MSI jest lepsze i BASTA ! Popieram !!! :twisted: P.S Jak kupowałem swoją płyte to zapytałem czy właśnie mają tego GB a gościu ze sklepu powiedział że importer GB jest w "nie jasnej" sytuacji i w każdej chwili może upaść. Nie wiem ile w tym prawdy... ale w końcu on sprzedaje sprzęt komputerowy... mega lol-MEGA!!!!!!!!!!!!!!!!1 WIESZ KTO JEST IMPORTEREM GB NA POLSKE????? JTT - JAK COŚ CI TO MÓWI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Racja!:) I LOVE MSI!Myslac logicznie msi od zawsze produkowalo dobre plyty a chaintech,hmmm niezbyt dobre czym mam sie tutaj sugerowac dodatkowymi okraglymi kablami i badziewnymi sluchawkami,Wole lepsza wydajnasc i pewna stabilnosc. NASTĘPNY TY LEPIEJ NIE MYSL LOGICZNIE TYLKO WYPOWIADAJ SIE NA TEMAT SPRZĘTU KTÓRY SAM UŻYTKOWAŁEŚ CO MASZ DO CHAINTECHA????PEWNIE GO Q....A NA OCZY NIGDY NIE WIDZIAŁES A ZGRYWASZ FACHURĘ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Racja!:) I LOVE MSI!Myslac logicznie msi od zawsze produkowalo dobre plyty a chaintech,hmmm niezbyt dobre czym mam sie tutaj sugerowac dodatkowymi okraglymi kablami i badziewnymi sluchawkami,Wole lepsza wydajnasc i pewna stabilnosc. Do MATZ : właśnie widziales na oczy tego chaintecha że się tak wypowiadasz??? DO WOFEK : co ty tak za tym msi usb 2.0 przecierz to chyba jest najmniej ważne czy ma 2.0 czy 1.0 ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 mega lol-MEGA!!!!!!!!!!!!!!!!1 WIESZ KTO JEST IMPORTEREM GB NA POLSKE????? JTT - JAK COŚ CI TO MÓWI Nie takie "korporacje" upadły ......... :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 mega lol-MEGA!!!!!!!!!!!!!!!!1 WIESZ KTO JEST IMPORTEREM GB NA POLSKE????? JTT - JAK COŚ CI TO MÓWI Nie takie "korporacje" upadły ......... :D :D :D NO COMMENTS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Owszem nie takie korporacje upadaly ,a gosciu w sklepie mial pewno kilka MSI ktore nie schodzily ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 "]Owszem nie takie korporacje upadaly ,a gosciu w sklepie mial pewno kilka MSI ktore nie schodzily ;D Byłem tam w piątek dowiedzieć się o płyty itp. to mieli jeszcze 3 a jak pojechałem w sobote kupować to kupiłem ostatnią... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 "]Owszem nie takie korporacje upadaly ,a gosciu w sklepie mial pewno kilka MSI ktore nie schodzily ;D dokładnie i trzymał je dla kolesi co łykną bajer o upadającym przedstawicielu na Polskę-hehe pewnie jakby powiedział ze PKP padnie to też by uwierzył Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 dokładnie i trzymał je dla kolesi co łykną bajer o upadającym przedstawicielu na Polskę-hehe pewnie jakby powiedział ze PKP padnie to też by uwierzył BUHAHAHA- zwała z ciebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 co to "zwała"??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 A ja dzis kupilem sobie Abita KX7-333. Najwydajniejsza plyta przy FSB powyzej 166MHz. O ile EPoXy (K3A, K5A2 i K5A3) czy tez Asus A7V333 maja w testowym Q3 "ledwie" 275fps to Abit ma 299fps :P Do tego kreci sie na 200MHz FSB bez pierdniecia. Mialem czekac na KT400 ale USB 2.0 do niczego nie jest mi potrzebne, a Radek9700 jeszcze nie czuje sie dobrze na AGP 8x, wiec to co dostarcza KT333 w wydaniu Abita mi wystarcza. Cenka 450zl. Tylko szkoda ze Vcore tylk odo 1,85V ale od czego jest lutownica :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Dlatego ja biore KD-7 ;] ,vcore do 2.2v ;-D ,za 550 moshna miec bez bajerow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 "]Dlatego ja biore KD-7 ;] ,vcore do 2.2v ;-D ,za 550 moshna miec bez bajerow gdzie ja widziales? za 100zl rozmnicy to ja chyba wole sam sonei Vcore moda zrobic-nawet gwarancji nie strace :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 MSI jest lepsze i BASTA ! Popieram !!! :twisted: P.S Jak kupowałem swoją płyte to zapytałem czy właśnie mają tego GB a gościu ze sklepu powiedział że importer GB jest w "nie jasnej" sytuacji i w każdej chwili może upaść. Nie wiem ile w tym prawdy... ale w końcu on sprzedaje sprzęt komputerowy... mega lol-MEGA!!!!!!!!!!!!!!!!1 WIESZ KTO JEST IMPORTEREM GB NA POLSKE????? ELKOTECH TEŻ JEST IMPORTEREM NA POLSKE:) JTT - JAK COŚ CI TO MÓWI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...