Gosu Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 WItam,mam następujący problem-otóz brakowało mi miejsca na dysku jakichś 2 gb,więc poprzenosiłem rzeczy z jednego dysku na drógi,powinno mi się zwolnić coś koło 1gb,tym czasem miejsca było tyle samo,zrobiłem wszytskie scany,i co się da i problem nie minął.Występuje to w Win Xp w Win 98 dysk na jakim mam teraz te 2.82 gb (obecnie) ma aż jakies 5 GB :|Jego pojemność to 40 Gb,drugi ząś,w win xp pokazuje że ma wolne 1.21 GB w 98 zaś 3 GB 8O pojemnosć 80 GB.Odzyskiwanie systemu mam w XP wyłączone,nie wiem co jest problemem,spotkał się ktoś z czymś takim?Pomóżcie jeśli możecie.Z góry dzięki.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 nie masz przypadkiem zainstalowanego norton system works? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Mam zainsatlowanego,a czy to cos zmienia?ale na obu systemach mam ,zainstalowanego w win 98 jest dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 poszukaj w ustawieniach kosza.Norton cos tam zmienia.Zapomniałem co ze chroni te pliki.Daltego artur się zapytał o nortona.Tam szukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 ...dokładnie, wyłącz norton protected bin dla wszystkich dysków jakie masz, ale wcześniej wybierz clean norton protected files. Ochrona kosza instaluje się nie tylko w przypadku System Works, ale np. po zainstalowaniu Norton AV - przynajmiej w moim NAV2003 automatycznie zakłada to wkurzające zabezpieczenie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Wyłączyłem nortona,ale jest to samo;/ widze w ustawieniach kosza ze ma zarezerwowane miesjce na dyskach np na jednym 3.4 gb na drugim 2.6,i mniej wiecje tyle obecnie mi brakuje miejsca,jak to cholerswto wyłączyć?Bo nie da się,jest zacieniowane:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 ...eeee, wyłącz kosz zupełnie...?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 ...eeee, wyłącz kosz zupełnie...?? :D :D Gdyby się dało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Hibernejszyn wylaczyles? To tez alokuje miejsce na dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Hibernejszyn wylaczyles? To tez alokuje miejsce na dysku. Zawsze mam wyłączoną,nie wiem co moze być pojęcia nie mam :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajaffka Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 ...dokładnie, wyłącz norton protected bin dla wszystkich dysków jakie masz, ale wcześniej wybierz clean norton protected files. Ochrona kosza instaluje się nie tylko w przypadku System Works, ale np. po zainstalowaniu Norton AV - przynajmiej w moim NAV2003 automatycznie zakłada to wkurzające zabezpieczenie...mam pytanie,jak wyłączyć tą opcje w NAV 2004 PL? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...