Gość vadzior Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 karty graficzne a w szczegolnosci dyski twarde roznie znosza zwiekszanie czestotliwosci pci i agp .W/g mnie dla k. graf. bezpieczna czestoliwosc agp to 74mhz a pci 37.Pci 40mhz to juz ruletka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 e tam 40 ruletka... ja przez 4 lata PCI 42 non stop, przez 2 lata miałem PCI 44 a agp to można mieć i z 100... [ tak było min w ABICIE BX 133...] ale wszystko zależy od danego komponentu ja nie miałem z tym problemów ale czasmi ktoś może miec pech i np przy PCI 38 już coś niedziała... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 z dobrym sprzetem mozna do ~51mhz pracowac, ale do 55-57mhz jeszcze chodza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 do 40mhz można spokojnie jechać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Jam mam już od 2 tygodni AGP:80MHz, a PCI:40MHz. :) Narazie żadnych problemów nie miałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Dyski dobrze pracuja na 41,5 Mhz pod warunkiem ze chodza w UDMA-33 sprawdzone na wielu dyskach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Moj Gf2mx400 chodzi gdy na AGP jest 110MHz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Co się może stać gdy przesadze z magistralą PCI lub AGP? Czy mogę tak uszkodzić trwale kartę graficzną lub użądzenia pracujące na magistrali PCI? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 najbardziej sensowna to 66 i 33 :mrgreen: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 a zwiększenie tych częstotliwosci pci i agp daje jakiś wzrost wydajnosci "sensowny" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 a zwiększenie tych częstotliwosci pci i agp daje jakiś wzrost wydajnosci "sensowny" Zawsze to te :twisted: 9pkt. więcej w 3DMark03 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanfantulipan Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 ja na abit bx 6 v 2.0 pIII 800 < 8 x 100 mhz> @ <8x 117> 934 mhz dzielnik fsb/ agp = 1/1 grafika gforce 2 pro prolink Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Ustawilem raz AGP na 75 - biegalo super... Po miesiacu zabralem sie za nagranie CD....okazalo sie ze pali super, ale z bledami.... Dlatego HDD to nie wszystko, jeszcze CD(jesli macie) musi wyrobic ... a chyba wszyscy zapomnieli o nich... Od tego czasu, mooje AGP/PSCI to 66/33 ;) Punkty w 3Dmarkach zdobywam mhz z procka i GPU ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...