niko2003 Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Chciałem sobie obciąć windows'a programem Nilte. Wszystko pieknie ładnie, ale po wyłaczeniu prawie wszystkich funkcji, zostawiłem tylko przeglądarke i poczte. Program kompiluje i wszystko ok. Zeby nagrac jako plyte bootowalna, musiałem przegrac z pełnej wersji, pliki autostart i setup, bo nlite bo kompilacji je skasowal. nagrywam plyte wsadzam w nero xpboot.bin, wybieram 4 sektory i nagrywam. Po restarcie plyta sie pieknie bootuje. Ale przy instalacji zaraz wywala blad, ze brakuje pliki vga*.* ktory jest wpis w pliku *.inf. Jak stworzyc dobrze uciety windows tym programem ? Moze wystarczy zostawic drivery do karty graficznej z windowsa i wszystko bedzie ok ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Najlepiej nie wywalaj sterowników żadnych tylko zbędne programy. Ja tak zrobiłem wypierdzieliłem tego przeklętego messengera i kilka innych progsów ale sterów nie ruszałem... Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 A nastepnym razem taki obraz testuj sobie programem VMWare albo VirtualPC, zaoszczedzisz "troche" czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 o wielkie dzieki FIDO A mam drugie pytanie, jak wychodza nowe łatki to jak je integrować, wystarczy wybrać service pack integration w nLite, czy może rozpakować takową łatkę i wybrać driver integration lub hotfixes ?? Dzieki za wszelką pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Wystarczy service pack integration, po to jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Service pack integration jest jak sama nazwa wskazuje do integrowania SP a nie pojedynczych latek... Ja hotfixy intergruje recznie, dorzucajac plik do odpowiedniego katalogu oraz dopisanie jego wywolania, wszystko wg opisu na http://unattended.msfn.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...