Skocz do zawartości
konios

glosniki!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Siema!!!!!

Powiedzcie mi ktory zestaw wybrac i co o nich sadzicie.

Creative 6.1 6700

creative 5.1 5900

Prosze was o pomoc, i nie dosylajcie mnie do innych tematow. Creative ma wieksza moc ale chyba i tak nie wykorzystam tych 6 satelitek w pełni.

Mam SB Live! 5.1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poniewaz w tych glosnikach jest mozliwosc podlaczenia do karty 5.1 (poprzez up-mix), tylko nie wiem czy dzwiek bedzie leszpy i wogóle. Powiedzcie cos konkretnego i koniec tematu, bo bezsensowne jest sprzeczanie sie co jest lepsze kolumny + wzmacniacz czy pierdziawki Creativa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chmmmmmm kolejny temat dotyczący głośników Creativa, trzeba napisać do "góry" o utworzenie kolejnego samodzielnego od Inne Komponenty forum dotyczące tych głośników, dziwie sięw sumie tej modzie na tandetne palstikowe 5.1 jeśli chodzi o pytanie nie napisałeś nawet do czego ów głośniki mają służyć (muza/gry/filmy/wiadomości gg/ wieć chyba i tak jest ci wszystko jedno co kupisz aby miało napis Creative, było przynajmniej 5.1, eh twoja sprawa ja bym w każdym razie nie kupiłe żadnego zestawu Creativa, Logitecha, i innych

P.S Przypuszczam źe w najbliższej przyszłości mnie zjedzą za tego posta :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nikt cie nie zje:) kazdy kupuje zestawy na swoja kieszen...wiadomo ze kazdy by chcial miec osobne wypas stereo do muzy osobno jakis zewnetrzny dekoder do dvd...no ale hajsiwa brak czasami:) ja sie przezucilem z wiezy na to co mam w opisie czyli T5400 wiec proponuje ci to...do muzy spoko szzcegolnie na Asio ... filmy dvd czy divx z ac3 tez spoko wiec w tym przedziale cenowym nic lepszego chyba nie znajdziesz...PS T5900 nie rozni sie niczym oprocz poziomego centralnego i koloru wiec bierz t5400 tansze o paredziesiat zl:) pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kazdy kupuje zestawy na swoja kieszen...wiadomo ze kazdy by chcial miec osobne wypas stereo do muzy osobno jakis zewnetrzny dekoder do dvd...no ale hajsiwa brak czasami:)

O nienie, nie każdy, uwierz mi :D Są ludzie, którzy jeżeli mieliby dużo siana, to kupiliby sobie do kompa wieże (tu japonski producent siakies masowki) z 5-droznymi glosnikami, 20plytowym cdchangerem, w tym 3 nagrywarki, a w tych 3 jedna dvd i wieeelką nalepką na głośnikach (10 000w pmpo/800w rms per kanał). Niestety...

Wracając do tematu :D - podzielam zdanie Kwiecienia - bierz pierwsze lepsze 5.1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi