Banananan Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Hej, zawitałem tutaj po dosyć dużej przerwie. :) Co mnie tutj sprowadza? Pytanie dotyczące nagrywarki. Postanowiłem sobie jakąś kupić, ponieważ miejsce na dysku niedługo zacznie się kończyć, a nie chce mi się latać do kumpla, aby nagrać około pięćdziesiąt płytek. Przejrzałem kilka cenników i poszukałem informacji o nagrywarkach CD-RW (strasznie mało tych informacji) i wybralem sobie ASUSa CRW-5232. Co o niej sądzicie? Może coś lepszego w podobnej cenie? PS: Tutaj macie linka z podstawowymi informacjami dotyczącymi tej nagrywarki: http://sklep.barwkomp.pl/index2.php?id2=me...5432&kat=&pkat=. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Nagrywarka CD-RW? Bez sensu, to co najwyzej do muzeum. Kup sobie jakies DVD+/-R/RW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banananan Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Hmm... Nie widzę kupowania nagrywarki DVD w moim przypadku. Nie mam odtwarzacza DVD w kompie. Ze znajomych nikt nie ma nagrywarki DVD ani takowego odtwarzacza, poza tym nagrywarki DVD są około dwa razy droższe od CD-RW, a nośniki jakieś trzy razy. :) Jedyną zaleta nagrywarek DVD jest to, że na jednej płycie zmieści się więcej danych (około sześć płyt CD-ROM). Tak więc mój post dalej jest aktualny. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memorando Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Hmm... Nie widzę kupowania nagrywarki DVD w moim przypadku. Nie mam odtwarzacza DVD w kompie. Ze znajomych nikt nie ma nagrywarki DVD ani takowego odtwarzacza, poza tym nagrywarki DVD są około dwa razy droższe od CD-RW, a nośniki jakieś trzy razy. :) Jedyną zaleta nagrywarek DVD jest to, że na jednej płycie zmieści się więcej danych (około sześć płyt CD-ROM). Tak więc mój post dalej jest aktualny. :) ltr 52328s lepszy od asusa i liteon:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...