Zyto45 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 to ciekawe czy mi tez przyniesie bo niby zamowilem w piatek ale karty nie dostalem jeszcze a z maila ktorego od nich otrzymalem nic nie wynika: Witam Zamówienie xxxxxx zostało zrealizowane. Towar wysłany 2006-02-10 , , . PRZEPRASZAMY, ALE TOWAR JEST AKTUALNIE NIEDOSTĘPNY W MAGAZYNIE. napisz czy modowalny chociaz?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MD0 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Zamowilem w Komsadzie i wlasnie dzisiaj kurier przyniosl :) No i przepadł bezwieści... Czy jak pisał, że kurier mu wlasnie przynósł nie mógł odrazu napisać czy to rzeczywiście jest ta karta (128bit) <_< Niektórych ludzi nigdy niezrozumiem :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techno_Boy Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Też jestem tym zainteresowany :mur: Czekam na wypowiedź @Xpander :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyto45 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 juz bez znaczenia kart nie ma i nie bedzie w tym sklepie. tak przynajmniej powiedzieli podczas rozmowy telefonicznej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MD0 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Heh być może Xpander był ostatnim szczęśliwcem. A to dziad nie chce się pochwalić :D Albo mu wstyd, że wzią 64bitówke :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lfanek Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 @rzymo i co z tym modem ??? Jakies postepy :P ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamage Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 czy ktos z palita 6200a 128mb wykrecil wiecej niz 450/800 ?? bo chodzi mi bardzo stabilnie a nie wiem czy krecic dalej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spec11 Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 BARDZO PROSZĘ O JAKIŚ LINK DO BIOSU OD 6600 TYLKO TAKIEGO NA KTÓRYM MOJA LEADTEK 6200 BEDZIE MOGŁA DZIAŁAĆ, BO NIGDZIE NIE MOGE JAKOŚ ŻADNEGO DLA KART NA AGP ZNALEŚĆ. MOŻE OD SPARKLE - SAM JAKOŚ NIE MOGĘ ZNALEŚĆ NIE ZNAM OFICJALNEJ STRONY ANI LEADTEK ANI SPARKLE. Z GÓRY DZIĘKI! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 BARDZO PROSZĘ O JAKIŚ LINK DO BIOSU OD 6600 TYLKO TAKIEGO NA KTÓRYM MOJA LEADTEK 6200 BEDZIE MOGŁA DZIAŁAĆ, BO NIGDZIE NIE MOGE JAKOŚ ŻADNEGO DLA KART NA AGP ZNALEŚĆ. MOŻE OD SPARKLE - SAM JAKOŚ NIE MOGĘ ZNALEŚĆ NIE ZNAM OFICJALNEJ STRONY ANI LEADTEK ANI SPARKLE. Z GÓRY DZIĘKI! Wchodzisz na google, wpisujesz sparkle, leadtek i juz znasz strone producenta, czy to rzeczywiscie taki trudne ? :rolleyes: Po 2 po co ten caps lock ? Krzyczysz czy blagasz o pomoc ? ;] Biosy byly juz wielokrotnie podawane, przejrzyj sobie ten topick kilkanascie stron wstecz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 BARDZO PROSZĘ O JAKIŚ LINK DO BIOSU OD 6600 TYLKO TAKIEGO NA KTÓRYM MOJA LEADTEK 6200 BEDZIE MOGŁA DZIAŁAĆ, BO NIGDZIE NIE MOGE JAKOŚ ŻADNEGO DLA KART NA AGP ZNALEŚĆ. MOŻE OD SPARKLE - SAM JAKOŚ NIE MOGĘ ZNALEŚĆ NIE ZNAM OFICJALNEJ STRONY ANI LEADTEK ANI SPARKLE. Z GÓRY DZIĘKI! Odezwij sie do mnie na GG badz PW ale tylko wieczorami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xpander Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Tak 128 bit i moduje się :) Smiga teraz na 300/550 bez żadnych problemów będe zmieniac chłodzenie, zobaczymy czym sie to skonczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Tak 128 bit i moduje się :) Smiga teraz na 300/550 bez żadnych problemów Jakby nie dzialala na standardzie to do reklamacji sie nadaje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Jakby nie dzialala na standardzie to do reklamacji sie nadaje. dokładnie liczyłeś na arty na standardzie czy co :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xes25 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Witam. Jestem laikiem w podkrecaniu a chciałbym zacząc podkrecac od czego mam zaczac?? Mam karte Nvidia GeForce 6200 EN6200TC256/TD/64M/A Da rade cos z tym zrobic?? Dzieki za odp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lfanek Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 TC <<< tylko zmiana biosu :(. Niestety i zapomnij o potokach :(. No ale rzymo pracuje nad vmodem. I tak na 1024x768 i wszystko na maska oprocz ant-aliasingu moge se z pelno plynnoscia pograc w colina 5. To nie to samo co ma 3Ti a tylko 100zł drozsza !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.cox Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Dzięki najnowszemu RT udało mi się odblokować czujnik temperatury,ale zaraz po starcie systemu pokazuje 52 dlatego nie bardzo m uwierze,myślę,że oszukuje jakieś 20 C ,a wy?W stresie dochodzi do 80 czyli realne jakies 60 c .Jakie są najlepsze stery do 6200 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 mysle ze raczej bym wiezyl temu termometrowi ktory odblokowac mozesz przez biosa.. a co do temp. ja mam w idlu 58 w loadzie dochodzi do 80 wiec chyba podobnie ? a ty do tego masz lepsze chlodzenie pewnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Dzięki najnowszemu RT udało mi się odblokować czujnik temperatury,ale zaraz po starcie systemu pokazuje 52 dlatego nie bardzo m uwierze,myślę,że oszukuje jakieś 20 C ,a wy?W stresie dochodzi do 80 czyli realne jakies 60 c .Jakie są najlepsze stery do 6200 ? Na stockowym chlodzeniu oczywiscie, ze naturalne sa te temp. Jednak one nic nie robia tej karcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.cox Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Chłodzenie oryginalne MSI,a karta po odblokowaniu potoków daje białe kropki w far cry i 3dmark 2003. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzymo Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Jako że miałem okazję sprawdzenia karty R9550, to przy okazji zrobiłem kilka testów (na więcej nie starczyło czasu). Poglądowe wyniki 6200a (@450/425MHz) vs R9550 (@432/284MHz), z których nie wynika jakoby 9550 miał miażdżyć 6200a :) (przewaga 9550 to ~7-14%) * Mark01se -> 10700/12000 * Mark03 -> 3600/3900 * Q3A (1280HQ + sound) -> 132 fps / 154 fps * Aquamark 3 -> 28.5 fps / 31 fps Komp: celek-d @ 3.67GHz (fsb216), 512ddr, drv: ForceWare 81.26 / Omega 2.68 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lfanek Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 A co w koncu z tym vmodem ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzymo Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 A co w koncu z tym vmodem ???Robi się, już jedna ofiara jest :( na szczęście na gwarancji :) ("nie, nie wiem co się stało, grałem i nagle pojawiły się zakłócenia") Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Chłodzenie oryginalne MSI,a karta po odblokowaniu potoków daje białe kropki w far cry i 3dmark 2003. :( Niemodowalny czyli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XiAo_20 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 orientujecie sie gdzie mozna obecnie dostac modowalna grafe 6200 128 bit na PCI-E Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vol4 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Może mi pomożecie o toz jak chce podkrecic ta karte graficzna gf 6200a jakims programem albo przez ukryte ustawienia w rejestrze to nie wiem czemu jak daje na zastasuj zmiany czestotliwosci komp mi sie tak zawiesza ze pomaga tylko restart. Miał juz ktos cos takiego?? prosze o pomoc.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzymo Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Może mi pomożecie o toz jak chce podkrecic ta karte graficzna gf 6200a jakims programem albo przez ukryte ustawienia w rejestrze to nie wiem czemu jak daje na zastasuj zmiany czestotliwosci komp mi sie tak zawiesza ze pomaga tylko restart. Miał juz ktos cos takiego?? prosze o pomoc..Miał, wystarczy przejrzeć kilka ostatnich stron tego tematu :) W skrócie - zainstaluj stery 76.44 klik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu-to-ja Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Witam wszystkich chcę kupic karte 6200 konkretniej to tą http://allegro.pl/item87367808_galaxy_gf_6...v_box_gw24.html polecacie ja czy nie?? mozna cos z niej wyciagnac albo wgrac bios od 6600?? prosze o odpowiedz. I jeszcze chodzi mi tez o to czy ta karta jest dobra do gier?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamage Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Jak ja wykrecisz to moze nawet pograsz w HL2 czy D3. Ja wykrecilem na niej 3600 markow w 3dm03. W DOOM3 na 1024x768 i HIGH detalach bez AA chodzi na 25-40 fps a HL2 nawet do 100fps u mnie wiec pograc sie da ale lepiej poszukaj wersji z 128bitowa szyna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzymo Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Nie mogę znaleźć, może ktoś z Was będzie wiedział - czy te kostki to 2.8ns ? Oznaczenie: Elixir 0545 N2TV51216AG-P 532535Y3CF SG Dla ułatwienia dodam, że teraz chodzą na 425MHz (850ddr) i jest to praktycznie kres ich możliwości - z tego wnioskuję, że mogą to być właśnie 2.8ns. Co do v-moda: w końcu mam więcej czasu, więc zacząłem przeglądać v-mody do GF6200 w różnych odmianach i ten Palit 6200a jest jakiś "inny" - elementy odpowiedzialne za napięcia (RT9214 czy LM324) są w dziwnych miejscach, ale nie poddam się :) Muszę tylko dokupić potencjometry i miernik (padło mu się). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu-to-ja Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 A jest jakas mozliwosc wgrania biosu od 6600???? prosze o odpowiedz i jezeli jest taki soft to podeslijcie mi na meila --> misiu-to-ja@wp.pl moze tez byc jakis zmodyfikowany ale zeby mi karta wytrzymała ze standardowym chłodzeniem oczywiscie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...