mosciu22 Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zostaw 3dmarka - tyle samo punktów mam przy podkręceniu 545/715Mhz i procesorze 2150Mhz. Pierwszy test, wrażliwy na procesor, burzy wszystkie porównania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 A czy napisał że chodzi o AGP :wink: Czy sa juz na rynku 6200 bez HSI?? Te modele miały sie nie modować.... 1499607[/snapback] Są są..od jakiegoś czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 chyba są.. kilka przypadków już było że nie dało się wogóle zmodować.. swoją drogą to pobawiłem sie troche w o/c i uzyskałem taki wyniczek: 1500206[/snapback] Hehe niezle ;) Zobaczymy ile wycisniesz maxa;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 lekki update: http://service.futuremark.com/compare?2k3=4054477 hehe Itachi wyprzedzam Cię o 1 pkt :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 hehe Itachi wyprzedzam Cię o 1 pkt :DWiesz ze to oznacza wojne? :wink: Jutro moj update. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek89 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Poleccie mi jakiś model tej karty tak do 400zł... bardzo prosze o linkacze odrazu z góry dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 co za leń.. szukaj winfast 6200 (proline.pl) - na allegro juz nie ma. Ale to gdzies tak 415zl ale duza szansa na moda - najlepszy przyklad to aRczii :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosciu22 Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Klik! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fire Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Poszukuję BIOSU do karty Colorful GeForce 6200 AGP na NV43. HELP!!! PILNE!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Kupilem 6200@6600 Po odblokowaniu wszystko smiga bez artow. Jednak jak probuje zmienic w NV strap driver na 6600 to ciagle mi wykrywa jako 6200. Co to za fant. Zaczelem czytac caly ten dzial od poczatku ale widze ze mi to za wiele czasu zabiera w sesje :/ I sie jednak za wiele jeszcze nie dowiedzialem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikapika Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Witam wszystkich. http://allegro.pl/show_item.php?item=55557200 (Gainward Pro/1460 GF6200 NV43) Czy ktoś wie coś na temat tej karty? Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosciu22 Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Jednak jak probuje zmienic w NV strap driver na 6600 to ciagle mi wykrywa jako 6200. Co to za fant. 1514475[/snapback] To normalne. Gdzie i jakiego producenta kartę kupiłeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 (edytowane) W jakims sklepie w wawce (tylko tu moglem wybrac modowalnego i jakos sprawdzic wstepnie. Niestety jest to gainward. karta lipna jak na 1 rzut oka. Pamieci > myslelem ze gainward takiej lipy nie odwali 5ns Wstepnie na 470 ida. Rdzen na 470 tez. Zmienilem paste na arctic ceramique i temp wzrosla o 4c w idle :blink: WTF?? Edit: Juz doczytalem pod samiutka koncowka na 28 stronce odnosnie wykrywania jako 6600 Edytowane 25 Czerwca 2005 przez culmen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Witam wszystkich. 1514888[/snapback] ja tam nie widze HSI, więc lipa.. Leadtek rządzi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikapika Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 ja tam nie widze HSI, więc lipa.. Leadtek rządzi ;) 1515027[/snapback] hm.. HSI prawdopodobnie jest pod wspólnym radiatorem. Jeśli to jest NV43 na AGP, to HSI musi być. Ciekawe tylko czy pójdzie @6600.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 (edytowane) Temp idle 50c stress max 64 a tak przewaga okolo 60c Jest jakis bios do Gainwarda podnoszacy vgpu?? Tylko taki co by nie zwiekszal taktowania na mem bo te co sa na nim to totalne dno. 5ns :mur: i max 468DDR 234MHz!! :mur: Edytowane 26 Czerwca 2005 przez culmen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikapika Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Temp idle 50c stress max 64 a tak przewaga okolo 60c Jest jakis bios do Gainwarda podnoszacy vgpu?? Tylko taki co by nie zwiekszal taktowania na mem bo te co sa na nim to totalne dno. 5ns :mur: i max 468DDR 234MHz!! :mur: 1515657[/snapback] culmen masz dokładnie tego gainwarda? udało ci się ją odblokować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Dokladnie to sie nazywa: Gainward PowerPack! Pro/1460 Tv-DVI 128bit Mysle ze nic z ich glupiej nazwy nie pominelem ;) Odblokowal sie, spokojnie zero artow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikapika Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Pamiątki rzeczywiście tragedia.. Chyba jednak zacznę się rozglądać za pełnym 6600. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Idz lepiej do jakiegos sklepu gdzie maja kilka sztuk i powiedz ze wezmiesz z miejsca jak bedziesz mogl przetestowac. wsadziesz grafe w jakiegos kompa, zainstalujesz RT. I puscisz marka i wiesz juz wszystko. Moze kilka razy Ci odmowia testow, ale moze gdzies ise zgodza :D Jednak jestem przekonany bardziej do takiej metody. Ja sprobuje jeszcze w tym sklepie zagadac by wymienic na jakiegos asusa lub leadteka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m&ms Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 witam wszystkich, wlasnie zamierzam kupic nowa karte radeona 9550 abita guru, ale kumpel mi powiedzial ze gf 6200 sa dobre i chce sie zapytac jak wypada porownanie tych dwoch kart bo szukalem zdaje mi sie ze wszedzie czy nie ma gdzies takiego testu ale nic nie znalazlem:( teraz juz nie wiem sam czy wart dokladac ok 100zl zeby miec tego 6200 czy pozostac przy tym radku z gory dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 6200 roox :D Super karta i jak na te cenę bardzo wydajna i wspaniale sie kręcąca, 9550 to już przeżytek..... Warto dołożyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m&ms Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 colorful robie dobre te geforce ?? konkretnie chodzi mi o tego http://allegro.pl/show_item.php?item=55645...82+wys%C5%82any. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 colorful robie dobre te geforce ?? konkretnie chodzi mi o tego 1516892[/snapback] o ile wiem, to te są niemodowalne.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m&ms Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 ja tam modowac nie che nic bo nie umiem :( tylko to co da sie podkrecic na standardwoym chlodzeniu i to jeszcze nmei za duzo zeby moj zasilaczy wytrzymal puki nie kupie lepszego obecnie mam Megabajta 350W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosciu22 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 ja tam modowac nie che nic bo nie umiem :( 1517179[/snapback] To jest bardzo proste, a bez tego zakup tej karty traci sens. Zapewniam Cię, że nauczysz się tego w 15 minut! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m&ms Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 czyli nie kupowac tego colorfula tylko jakiegos z mozliwoscia modowania. to jest pewne ze nie da sie go zmodowac ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosciu22 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Nie kupować. Jak na razie 100% skuteczność modowania mają Winfasty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m&ms Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 własnie przeczytalem artykuł o colorfulrze, kolega testujacy w nim własnie gf 6200 tej firmy odblokował w nim potoki bez problemu i ładnie nawet go podkrecił, ale czy to znaczy ze wszytskie colorfule dadza się modować czy akurat On trafił na dobry egzęplarz? link do tego artykułu: http://www.ocm.pl/ocm_articles,show,38.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Jak chcesz ryzykować to kup colorfulla, nie widzałem jeszcze zeby ktos takiego miał, ja wole nie kupować sprzętu jakichs no-name ( a tym dla mnie jest colorful ) Od zawsze kupuje winfasty i jeszcze nigdy sie na tym nie przejechałem Decezja należy do Ciebie, jak na razie doszliśmy do wniosku że wszystkei winfasty sie modowały Zawsze możesz kupić colorfulla żeby byc pierwszym który opowie nam o swoich wrażeniach z zabawy z nim :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...