Skocz do zawartości
tomasir

ważne pytanie o wasze podpisy

Jaka wartosc podkreconego procka podajecie w podpisie?  

1. 1. Jaka wartosc podkreconego procka podajecie w podpisie?

• max. jakie udalo mi sie osiagnac, by przeprowadzic jakies testy
      1
    • max. jakie mi sie udalo osiagnac 100 % stabilnie, ale normalnie mam go mniej podkreconego
      8
    • taka czestotliwosc na jakiej normalnie pracuje
      61

Rekomendowane odpowiedzi

A mozna spytac, gdzie to tak fajnie sie pracuje??  :twisted:

Marze od lat o laptopie. Ale.. brak srodkow :-(

--

Pozdrawiam

Laptop to fajna rzecz, ale prawie zerowe mozliwosci OCLK i modowania, a poza tym wspolczynnik ceny do powera jest raczej niekorzystny...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak mam w podpisie. Na 933 wstaje nawet bez podniesienia napięcia. Natomiast na 1000 za nic nie chce nawet jak dam 1,85 V. Może jakieś rady jak uzyskać ten upragniony 1GHz

I tak masz szczescie!! 8) Mojego Celerona 600 nie udalo sie postawic w Windozie powyzej 950, a stabilna prace ledwo uzyskuje na 900, pomimo napiecia podniesionego z 1,5 do 1,9 :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja caly czas mysle co by ty zrobic zeby miec stabilne 1.4 przy duuuzym obciazeniu, ale chyba nic nie wymodze :(  A co do ankiety, do fajny pomysl, moze cos z tego wyniknie.

Przewaznie sprawa rozbija sie o chlodzenie, poza tym zobacz trzy zasilka trzyma ci napiecie, gdyz u mnie przy obciazeniu (wyzsza temp. redzenia) ma tendencje spadania nawet o 0,05 V !! :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja caly czas mysle co by ty zrobic zeby miec stabilne 1.4 przy duuuzym obciazeniu, ale chyba nic nie wymodze :(  A co do ankiety, do fajny pomysl, moze cos z tego wyniknie.

Mam ten sam problem/szczescie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...