masin Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 nowa instalka winszita xp hdd - jedna partycja fat32 jak to zrobic bez fdisk-a ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 a co ma f-disk do instalacji windy ? plyta nie jest bootowalna ? napisz moze dokladnie ocb ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 to ma ze jak instalujesz nowego XP to mozesz formatnac hdd tylko w NTFS a ja potrzebuje FAT32 ... a fdiskiem i format c: to troche dlugo trwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 o ile mnie pamiec nie myli to przy poczatku instalacji xp pyta sie jak sformatowac partycje w 4 trybach: -nfts -ntfs szybki -fat32 -fat32 szybki niech mnie ktos poprawi jak sie myle i skleroza mnie dopadla ;] (dawno windy nie instalowalem - ghost rules;] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 przy dysku bez partycji -nfts -ntfs szybki jezeli instalujesz na fat32 -nfts -ntfs szybki -fat32 -fat32 szybki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 jesli tak to pozostaje chyba odpalic standard format i udac sie na jakis posilek ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 no wlasnie to mnie nurtuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 a nie mozna szybcie , robimy tak Win xp startujemy z Cd szybki format po ntfs reset rozruch z cd szybki format pod fat 32 i po problemie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 nie zrobisz partycji FAT32 na 120MB partycji ;] ja ostatnio miałem podobny problem tyle ze z trzema partycjami.. aż sobie przypomniałem że na kursie z SYSTEMÓW OPERACYJNYCH wspaniały wykładowca alias 'łyndołs' :lol: 'kazał' liczyć maxymalny rozmiar patycji dla tablicy alokacji plików o zadanej wielkosci... Prawde mówiąc nie chce mi sie liczyc i nie pamietam.. ale 60GB nie zrobisz na FATcie 32 - to rzecz pewna (chyba :P).. a co dopiero 120... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...