JARRY Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 :?: WITAM!MAM ZAMIAR KUPIC 8RDA3I .W SKLEPACH SA PLYTY REV3.3 MAJA ZASILANIE DWUFAZOWE A SLYSZALEM ZE TO NIEWYPAL.CO O TYM SADZICIE?CZY TO PRAWDA? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 nie krzycz na nas to moze ktos odpowie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 Kup lepiej NF7, albo dołóż sobie 30zł i kup 8RDA+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 1. Nie krzycz :!: 2. Zasilanie dwu fazowe 8O IMHO to jakis kastrat w stylu NF7-S2 :wink: pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JARRY Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 hmm...w sumie niedowiedzialem sie czym rozni sie zasilanie 2 fazowe od 3 fazowego.czy stabilnosc jest wieksza?rda3+ odpada bo mam audigy 2 wiec nie potrzebuje SS,nf 7 tez bo uparlem sie na 8rda3i.Jakies sugestie?prosilbym o szybka odp gdyz w piatek kupuje chyba 8rda3i Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_the Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 większość płyt pod AMD ma 2 fazowe i śmigają tak jak moja, 3 fazy dają stabilniejsze napięcie na procu tz. mniej skacze ale słyszałem że te wersje Epoxa z 2 fazowym to jakieś nie udane egzemplarze padaja jak muchy znajomy miał takiego nie krecony tylko do netu używał i po 2 miechach mu zdechł tak więc odradzam!!!!!!! :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Jest wątek, w którym zobaczysz jak wygląda płytka 8RDA3I, której powninieneś szukać. Posiada 3 cewki przy gnieździe procesora. Masz tu linka żebyś się nie musiał męczyć: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=84132 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JARRY Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 troche to dziwne najnowsza revizja 3.3 i plyta gorsza od poprzednich? Dziwna polityke prowadzi ten Epox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 troche to dziwne najnowsza revizja 3.3 i plyta gorsza od poprzednich? Dziwna polityke prowadzi ten Epox Hehe dziwna? Moze i dziwna ale im chodzi o to zeby zarobic :evil: A mniej obeznany uzytkownik wie ze epox jest dobry i juz :!: Podam przyklad abita i jej super plyte NF7-S2 :!: Kto kiedys moglby pomyslec ze legendarny abit wypusci na rynek taka plyte 8O Zasilanie dwufazowe i na dokladke brak mozliwosci zmiany mnoznika :!: U abita 8O Przeciez to rozbuj w bialy dzien :evil: Ale niestety marketing kroluje a nam pozostaje miec glowe na karku i szeroko otwarte oczy o tak 8O pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 1. witaj w prawdziwym swiecie. 2. rda3+ nie ma SS 3. rda+ ma zasilanie procka z lini 5V wiec tez jest to do doopy ja sie modle, zeby pronox oddal mi kase za moja RDA a nie przysylal jakies dziwolagi w stylu rda3x, bo plyte z dwufazowym zasilaniem i napieciem 2V zarzne raz-dwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...