CyberDe@th Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Witam wszystkich !!! Mam taki oto problem: Sciaglalem z sieci obraz plyty *.nrg (NERO) i nie moge go wypalic, wyswietla komunikat: "Podany rozmiar bloku nie zgadza sie z wielkoscia obrazu..." - czy jakos tak. Probowalem wybrac rozne rozmiary bloku, ale zawsze wyskakuje mi ten komunikat. Po wybraniu "Ignoruj" - chce wypalic tylko 4 MB zamiast ponad 200. Moze ktos zna rozwiazanie tego problemu??? Z gory dziekuje i pozdrawiam, CyberDe@th. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weron Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 A czego to jest obraz? Moze jest walniety. Otworz to sobie w winiso i przerob na iso. A potem sprobuj wypalic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Dzieki za podpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damndog Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 proste! obraz zostal zrobiony nowsza wersja nero! tez tak raz mi sie zrobilo :) poco zaraz konwertowac? tez mozna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Podejrzewalem, ze to jest wina starszej wersji NERO. Jest jednak pewnien problem. To NERO dostalem razem z nagrywarka i nie mam podanego nigdzie numeru seryjnego, a z serialami z sieci bywa roznie - raz uda sie wklepac, a raz nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weron Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 W czym problem? Jezeli to jest nero ktore dostales z nagrywarka a chcesz uaktualnic to sciagnij nowsza wersje i zainstaluj. Wszystko bedzie ok. A co do serialu to ta wersja ma serial tylko jest on automatycznie dodawany do rejestru.Nie trzeba go wpisywac.Przeszukaj rejestr to znajdziesz ten serial. Nie pamietam teraz jaki to byl wpis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weron Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 proste! obraz zostal zrobiony nowsza wersja nero! tez tak raz mi sie zrobilo :) poco zaraz konwertowac? tez mozna...A jak nie wiadomo jaka wersja zostal zrobiony ten obraz? He? Lepiej skonwertowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...