Skocz do zawartości
Gość

Statystyki 15-10-2004

Rekomendowane odpowiedzi

Makar nie wymiekaj szkoda takiego liczącego tracić wkońcu trza dokopać brawkompowi :)w boincu lepiej liczone są credyty a mając drużyne wiesz ile każdy z nich liczy na bieżącą więc nikt nie ściemni że liczy tak jak w starym seti :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makar nie wymiekaj szkoda takiego liczącego tracić wkońcu trza dokopać brawkompowi :)w boincu lepiej liczone są credyty a mając drużyne wiesz ile każdy z nich liczy na bieżącą więc nikt nie ściemni że liczy tak jak w starym seti :twisted:

no nie wiem :P barwkomp i tak dostanie po rajtach bo sa skazani na porażke :P:D :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: , a mam takie pytanie czy da sie przestawić stare klienty na to żeby liczyły bionca porostu modyfikując konto bo nie wiem nawet kto to ma :P w większości przypadków :P więc jak sie przezuce zacznie sie rekrutownie od nowa :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niby da sie ale i tak update będzie tylko na twoim kompie reszta dalej bedzie liczyłą stare seti ale wierze, że sie tak łatwo nie poddasz i porywalizujesz z nami w liczeniu boinca może jakiś konkursi sie zrobi dla zachęty :)

:P wisz no nie wiem :) znowu proszenie znajmoych zainstaluj nie bądź cieć co ci szkodzi i tak filmy ssiesz to niech se policzy ;] w sumie co mi tam moge liczyć ale jesczez troche poczekam aż wyjdzie w końcu jakiś klient co działa a nie robi chec ( przejżałem pobieżnie topic o bioncu i widze że jest sporo kłopotów narazie ) bedzie stabilny i może jakieś faq jak bedzie jak przejść ze starego seti ( konto ) i co jak poustawiać.

ps. Narazie mój cel to dojśc na pudło w starym seti będę 3 sie pomysli :):P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...