Gość Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Witam, W koncu od dluzszego czasu bez jakiegos wiekszego poslizgu :) Ranking Ranking wg aktywnosci Statystyki ogólne Tweak Ranking teamów w Polsce Tweak vs Bodybuilders Seti Team Rywalizacje: Olsztyn AMD Team vs Cool&Trendy=] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 A my nadall na 3 pozycji ;] w nastepnych statsach ciekawe jak wypadniemy... bo czesc teamu przechpodzi na boinca... GJ FiDO ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Bu ufo daje ciała i już nie mam takiej zabawy z liczenia :/ UFO do roboty :] Fido GJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 fajnie wygląda wykrest Olsztyn AMD Team vs Cool&Trendy=] » Porównanie Przyrostów « ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 co tu tak cicho ?? nikt sie nie wypowiada ?? pomarliscie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 co tu tak cicho ?? nikt sie nie wypowiada ?? pomarliscie nie liczymy boinca :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 co tu tak cicho ?? nikt sie nie wypowiada ?? pomarliscie nie liczymy boinca :twisted: :twisted: :twisted: wszyscy :?: ja chyba nie bede boinca liczył chociaz może kiedyś ale narazie daje se spokój z liczeniem rozproszonym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 ja tez licze boinca ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Makar nie wymiekaj szkoda takiego liczącego tracić wkońcu trza dokopać brawkompowi :)w boincu lepiej liczone są credyty a mając drużyne wiesz ile każdy z nich liczy na bieżącą więc nikt nie ściemni że liczy tak jak w starym seti :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Makar nie wymiekaj szkoda takiego liczącego tracić wkońcu trza dokopać brawkompowi :)w boincu lepiej liczone są credyty a mając drużyne wiesz ile każdy z nich liczy na bieżącą więc nikt nie ściemni że liczy tak jak w starym seti :twisted: no nie wiem :P barwkomp i tak dostanie po rajtach bo sa skazani na porażke :P:D :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: , a mam takie pytanie czy da sie przestawić stare klienty na to żeby liczyły bionca porostu modyfikując konto bo nie wiem nawet kto to ma :P w większości przypadków :P więc jak sie przezuce zacznie sie rekrutownie od nowa :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 niby da sie ale i tak update będzie tylko na twoim kompie reszta dalej bedzie liczyłą stare seti ale wierze, że sie tak łatwo nie poddasz i porywalizujesz z nami w liczeniu boinca może jakiś konkursi sie zrobi dla zachęty :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 niby da sie ale i tak update będzie tylko na twoim kompie reszta dalej bedzie liczyłą stare seti ale wierze, że sie tak łatwo nie poddasz i porywalizujesz z nami w liczeniu boinca może jakiś konkursi sie zrobi dla zachęty :) :P wisz no nie wiem :) znowu proszenie znajmoych zainstaluj nie bądź cieć co ci szkodzi i tak filmy ssiesz to niech se policzy ;] w sumie co mi tam moge liczyć ale jesczez troche poczekam aż wyjdzie w końcu jakiś klient co działa a nie robi chec ( przejżałem pobieżnie topic o bioncu i widze że jest sporo kłopotów narazie ) bedzie stabilny i może jakieś faq jak bedzie jak przejść ze starego seti ( konto ) i co jak poustawiać. ps. Narazie mój cel to dojśc na pudło w starym seti będę 3 sie pomysli :):P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...