misieksc Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Witam. mam pytanie. Syłyszałem że podczas instalacji win XP psują się pamięci zazwyczaj ddr-y!!!Czy to jest prawda ???? :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Az bije od tego głupotą. Oczywiscie ze nie prawda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Nie prawda. Za to można stwierdzić czy pamięci nie były już wczesniej uszkodzone. Przy instalacji dekompresowana jest duza liczba plików pakowanych cabem co mocno obciąza ram i procesor i jezeli wtedy występują jakieś błędy to oznacza zwykle problemu z ramem lub procesorem. Własnie dlatego nie powinno sie nigdy instalować systemu na kręconym sprzecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 8O :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieksc Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Sprzetu nie mam podkręconego, a gdy chce zainstalowac winows xp to w pewnym czasie podaczs instalacji(ale zawsze w innym miejscu) pokazuje mi sie niebieskie tło i błąd : Page_Faul_In_Nonpaged_Area dalej coś żeby sprawdzić stery i sprzęt. 0#00000050(0#872602C8,0#00000001,0#80518979,0#00000000)- itp. natomiast jeśli działam na win 98 lbo Me, to chodzi super :((( :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 jakie masz timingi pamieci?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieksc Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 co to są te TIMINGI i jak je sprawdzić ????? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...