Skocz do zawartości
Dzieju

Przekladanie elektroniki miedzy dyskami !!! prosze o pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Padły mi dwa dyski barracudy 80gb i 120gb obie v7

Chyba elektroniki nie jestem pewien prawdopodobnie w wyniku wzrostu nap. 12v ....(juz w biosie widzialem 12 rozlo do 13.23v mam mocnego koma a podpiolem codegena 300w dla testu :( )

Napiszcie co w takiej sytuacji najlepiej zrobic , oczywiscie obie bez gwarancji ... :(

ps. zastanawiam sie czy przelozenie elektroniki z innych dyskow czegos nie uszkodzi a tak dla szczegolow oba dyski calkowicie milcza :(....

jak napisalem cos nie jasno to sorry pytajcie w tej chwili jestem totalnie zalamany wszystkie moje dane eh brak mi slow ...help :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam uszkodzony mechanicznie dysk SEAGATE ST33232A, i chciałbym odzyskac z niego dane. Zakupilem na aukcji identyczny dysk i chcialbym sprobowac przelozyc talerze. Jest to dysk z 98 roku o pojemności 3,5 gb. Gdzies w sieci przeczytalem ze nie ma większego problemu z przelozeniem talerzy z takiego malego dysku. Niestety nigdy tego nie robilem. Prosze o instrukcje dotyczace tej operacji, najlepiej krok po kroku oraz wszelkie rady, z gory thx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie! Ja chce tylko odzyskać dane, a potem to moze nie bede rzucał o ściane, ale sproboje na allegro jako uszkodzony sprzedać. Moze ktoś aqrat elektroniki potrzeboje.

1089993[/snapback]

Mnie jest potrzebna jak mozesz to podaj SN dysku moze wreszcie bede miał elektre ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi