Dzieju Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Witam Padły mi dwa dyski barracudy 80gb i 120gb obie v7 Chyba elektroniki nie jestem pewien prawdopodobnie w wyniku wzrostu nap. 12v ....(juz w biosie widzialem 12 rozlo do 13.23v mam mocnego koma a podpiolem codegena 300w dla testu :( ) Napiszcie co w takiej sytuacji najlepiej zrobic , oczywiscie obie bez gwarancji ... :( ps. zastanawiam sie czy przelozenie elektroniki z innych dyskow czegos nie uszkodzi a tak dla szczegolow oba dyski calkowicie milcza :(.... jak napisalem cos nie jasno to sorry pytajcie w tej chwili jestem totalnie zalamany wszystkie moje dane eh brak mi slow ...help :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyo2 Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 No możesz przełożyc bez problemu ale musisz mieć od dokładnie tych samych modeli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Elektronika no problem ale misu być takie same firmware wgrane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 ok przelozylem dziala . ps. mimo roznych firmwareow bo ja mialem 3.6 a wlozylem 3.72. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 A mi padła głowica w WD80. Jest jakaś pożliwość odzyskania danych? Przełożenie talerzy czy cuś? Pomocy![/google] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperRzeźniK Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 raz dla jaj przekładałem talerze w jakimś zabytkowym connerze 400mb i poszło bez problemów, porejrzewam że jeśli byś to zrobił z nalerzytą precyzją i w odpowiednich warunkach to też by przeszło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 @SuperRzeźniK Nie było badów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 lspider, tamten dysk tomjeden wielki BAD :P :D Dysk po takiej operacji podziala na tyle dlugo, zeby zrzucic z niego co sie da :D A potem na sciane z nim :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Dokładnie! Ja chce tylko odzyskać dane, a potem to moze nie bede rzucał o ściane, ale sproboje na allegro jako uszkodzony sprzedać. Moze ktoś aqrat elektroniki potrzeboje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Tego się spodziewałem...:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperRzeźniK Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 @lspider low level format i wszystko było ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo* Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Mam uszkodzony mechanicznie dysk SEAGATE ST33232A, i chciałbym odzyskac z niego dane. Zakupilem na aukcji identyczny dysk i chcialbym sprobowac przelozyc talerze. Jest to dysk z 98 roku o pojemności 3,5 gb. Gdzies w sieci przeczytalem ze nie ma większego problemu z przelozeniem talerzy z takiego malego dysku. Niestety nigdy tego nie robilem. Prosze o instrukcje dotyczace tej operacji, najlepiej krok po kroku oraz wszelkie rady, z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Dokładnie! Ja chce tylko odzyskać dane, a potem to moze nie bede rzucał o ściane, ale sproboje na allegro jako uszkodzony sprzedać. Moze ktoś aqrat elektroniki potrzeboje. 1089993[/snapback] Mnie jest potrzebna jak mozesz to podaj SN dysku moze wreszcie bede miał elektre ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...