Gość Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 Włąśnie o to mi chodziło. Po osiągnięciu pewnego poziomu gra się z botami tylko w przypadku braku neta :] Mnie niestety czeka długi trening z botami :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 Mozemy sobie zrobic turniej w q3 ale tylko tweakowcy. bardzo chetnie, tylko kiedy i jaki serv:>] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandi Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 właśnie rozwaliłem 3 Xaero w timie /mapka ospdm8/ [ Darcon (ja) vs Xaero, Xaero, Xaero] 8) 8) 8) 8) 8) co wy na to ????? :D :D :D :D mam demko tylko gdzie je umiescic moze komus przesłać i ktos umieści ??? walka trwala 20 min plus 5 dogrywki wynik 41 : 39 ja moge wrzucic na ftp-a , ile zajmuje to demko ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 właśnie rozwaliłem 3 Xaero w timie /mapka ospdm8/ [ Darcon (ja) vs Xaero, Xaero, Xaero] 8) 8) 8) 8) 8) co wy na to ????? :D :D :D :D mam demko tylko gdzie je umiescic moze komus przesłać i ktos umieści ??? walka trwala 20 min plus 5 dogrywki wynik 41 : 39 ja moge wrzucic na ftp-a , ile zajmuje to demko ???? demko 4,6 MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 właśnie rozwaliłem 3 Xaero w timie /mapka ospdm8/ [ Darcon (ja) vs Xaero, Xaero, Xaero] 8) 8) 8) 8) 8) co wy na to ????? :D :D :D :D mam demko tylko gdzie je umiescic moze komus przesłać i ktos umieści ??? walka trwala 20 min plus 5 dogrywki wynik 41 : 39 to zagraj z major na q3dm17 na nightmarze i zjedz gada do minusa. bedziesz niezly wtedy. a tak sie nie chwalc :P to ja jade 4 majory na pro6 po 3 miesiecach przerwy grania. chociaz i tak wielka LAMA jestem. :| Kpisz ???? 8) Major ???? to moze odrazu anarki :P sam piszesz ze to lama i chcesz zebyz nim grac sciagnij sobie warlocka on jest lepszy od xearo i rozwal takich 4 na do 6 [oczywiscie w tdm a nie ffa :lol: :lol: :lol: ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 sprostowanie :) : 4 na dm6 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 hmm moze bym sie i ja przylaczyl :-) trszke nie gralem ale.. wciaz mam q :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 qrde wy tu niezle wymiatacie! a ja myslalem ze jak zapostuje ze codziennie robie perfecta na HC na dm17 (a dziennie gram trzy moze cztery partie) to bede dobry.... fajna zabawa jest na q3dm17 z trzema albo czterema phobosami na nightmare! :) oczywiscie tylko na rakiety :) (tylko te szmaty chodza po raila.. :) ale co to jest?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 właśnie rozwaliłem 3 Xaero w timie /mapka ospdm8/ [ Darcon (ja) vs Xaero, Xaero, Xaero] 8) 8) 8) 8) 8) co wy na to ????? :D :D :D :D mam demko tylko gdzie je umiescic moze komus przesłać i ktos umieści ??? walka trwala 20 min plus 5 dogrywki wynik 41 : 39 to zagraj z major na q3dm17 na nightmarze i zjedz gada do minusa. bedziesz niezly wtedy. a tak sie nie chwalc :P to ja jade 4 majory na pro6 po 3 miesiecach przerwy grania. chociaz i tak wielka LAMA jestem. :| Kpisz ???? 8) Major ???? to moze odrazu anarki :P sam piszesz ze to lama i chcesz zebyz nim grac sciagnij sobie warlocka on jest lepszy od xearo i rozwal takich 4 na do 6 [oczywiscie w tdm a nie ffa :lol: :lol: :lol: ] czytaj dokladnie:!: lama pisze o sobie, a nie o majorze. major ma ostrego raila na dm17 i raczej jak ona go zgarnie to ty raczej sobie nie pograsz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 jestem wlasnie w szkole ale jak wuce to daje w majorem i pokaze ci jak sie go nie doprowadza do raila i potem jest z górki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat1x Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 Hmm osobiscie gram w q3 juz ponad 3 lata. Zaczynalem w klanie lamma correction - przez dlugi czas grania w tym klanie objalem funkcje clan leadera. Obecnie gram w gdanskim klanie green power (gp) itp. itd. :) Mam prosbe. Czy ktos ma do zalatwienia ATI RADEON 9500 128MB DDRAM AGPX8 TV-OUT/DVI 256bit SAPPHIRE albo przynajmniej wie gdzie mozna kupic? :D Bede wdzieczny za wskazowki =]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 O karte zapytaj w sklepie komputerowym w Alfa Centrum /nazwy sklepu nie pamietam/oni nie maja SAPPHIRE ale jakiegos X-power który ponoc tesz daje rade jak tam bylem czyli niecale 2 tygodnie to zamawiali kilka sztuk tej karty albo zapytaj Slim-a on sprzedaj w tym sklepie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 No narescie jestem juz obryty w tym temacie i musze jeszcze dodac by niezapominac aktualizowac punkbuster-a ze stronki www.punktbuster.com :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat1x Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 najlepiej zebys mial ponadto mod osp 1.03 bo wlasnie na nim gra wiekszosc graczy najlepsze serwy: 212.126.18.218:27961 s1.battle.pl:27964 153.19.7.200:27960 komendy: /snaps 40 /cl_maxpackets 60-100 /rate 12000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 pl00b00: major + rail? 8O przeciez ona napier@#$% z MG jak nienormalna, niech tylko wtedy wezmie quada to bye bye hapy.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 ano też prawda, mam i myslalem ze to oczywiste ale mozne nie dla wszystkich [ dla mnie jakis czas temu pewnie tez nie ] wiec lepiej pisac wszystko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 co znaczy komenda /snaps 40 ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 No może nieodpisuje odrazu po szkole /jakos nie mogełem sie wstrzelic w te @#$& Major/ ale najowsze wieści z dm 6 to Darcon /48/ vs 4 x major /21/ 8) 8) ps jest screen z stats i demko :P :P :P moze ktos to umiescic na ftp ??? ps 1 odbytorq masz racje jedyne zagrozenmie ze strony Majora to mg ps 2 kandi odezwij sie jak tylko bedziesz mial czas :!: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 No może nieodpisuje odrazu po szkole /jakos nie mogełem sie wstrzelic w te @#$& Major/ ale najowsze wieści z dm 6 to Darcon /48/ vs 4 x major /21/ 8) 8) Moze byc napisal na jakim poziomie (i tl), bo na I Can Win to kazdy potrafi :D Na HC tez latwo to przebic, ale na Nightmare juz nie jest tak wesolo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 :x jak smiesz pisać o I Can Win 8) pewnie ze na Nightmare jestem w trakcie robienia ftp-a wiec spodziewajcie sie demek i screan-a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 No a w jakim czasie??? Domyslam sie ze 20 min... Ja co prawda tyle fragow nie nabijam bo gram bardziej defens (oni w wiekszosci razem chodza, a jak 2 ma raila, albo LG to sie nie ma co wychylac..), ale za to lepsze eff.. srednio 3:1 stosunek fragow:smierci. Raz mi sie udalo tak zaczac, ze po 4 minutach bylo 16:1 :D ale potem sie odgryzli chlopaki :/ Jeszcze 2 tygodnie i znowu zywi przeciwnicy... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandi Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 demka Darcona mozecie pobrac z jego ftp-a : http://mitglied.lycos.de/vitava/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 Zalozmy ze to jest ftp ;) A demka obejrze dopiero jutro... Apropo botow... sciagnijcie sobie tego bota. Ustawcie skilla na 100 i sprobujcie wygrac na dm6.. powodzenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 Co sie czepiasz ftp nie ftp ważne ze moge wam zapodac demka Spiter bot - nie dzięki chyba sie nieda z nim tak normalnie zagrac a kampowanie to raczej jest lamerstwo :8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 Jezu jak to forum chodzi... tragedia.. Ale do rzeczy :) Obejrzalem demko i cos mi sie nie wydaje zeby to byl Nigthmare.. strasznego zeza te Twoje boty maja.. Pozatym nie napisales ze robiles to na promodzie, a to nie jest (przynajmniej dla mnie) takie oczywiste, a robi troche roznicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 chodzi tragicznie to prawda niech cos zrobia a co do botów to Nightmare był co mam zrobic zebys uwiezył? - kamere nagrac czy co :?: :wink: a promode 1 to fakt nie napisalem bo mam zawsze wlonczone i zapomnialem ps chyba najlepszym sposobem na udowodnienie mojego poziomu byla by gra w realu 8) ale przez to ze umnie na lanie wszyscy maja pelno p2p to niedam rady a spotkac sie tez chyba nie da /nochyba ze odwiedzisz gdynie albo za rok na zlocie Tweak :wink: / Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 chodzi tragicznie to prawda niech cos zrobiaTeraz mi dla odmiany smiga... ale w dzien czy nawet wieczorem to sie wbijalem godzinami i nic :/ a co do botów to Nightmare był co mam zrobic zebys uwiezył? - kamere nagrac czy co :?: :wink:Niezupelnie to mialem na mysli :P Bardzo mozliwe ze ja mam zmodyfikowane statsy botow, bo instalowalem OSP b.dawno (w ogole mam 1.01) i nie pamietam co w nim grzebalem. W kazdym razie kilka akcji ktore tam zrobiles nie przeszloby u mnie... Zobacze jak bedzie jak zainstaluje swieze OSP. a promode 1 to fakt nie napisalem bo mam zawsze wlonczone i zapomnialemJak mozesz miec zawsze wlaczone jak na demku widac, ze dopiero wlaczasz :P ? ps chyba najlepszym sposobem na udowodnienie mojego poziomu byla by gra w realuObawiam ze moglbys sie zdziwic 8) Patrzac na styl gry i celnosc naprawde zdziwilem troche ze udalo Ci sie wycisnac taki wynik :)) Duzo dalo Ci te kilka quad-run'ow. No offence :) 8) ale przez to ze umnie na lanie wszyscy maja pelno p2p to niedam rady a spotkac sie tez chyba nie da /nochyba ze odwiedzisz gdynie albo za rok na zlocie Tweak :wink: /No to masz ten sam problem co ja... sami ssacze w sieci i grac sie nie da :/ Dobrze ze chociaz w lanie jest pare osob z ktorymi mozna pograc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Gato Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 niestety w lanie u Darcon nie ma juz z kim zagrać ( nikt juz z nim nie chce zagrac, nie lubią chłopaki po futrze sromotnie dostawać ). Tak sie składa ze to mój kuzyn i byłem w nim w lanie. Gra skurczbyk nieżle, ale rzeczywiśie chciałbym zobaczyc go live z kims z netu. Zobacze moze u mnie na nieobciażonej stałce 128kb da rade z jakims normalnym pingiem pograc, wtedy zorganizuje sie jakies spotkanko. Ja juz nie gram, chyba za stary jestem i reflex juz nie ten:D Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi... Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Dziwnie z tym kłejem bywa.... ja osobiście gram tylko i wyłacznie na q3dm17, żadnej innej. No i oczywiście tylko na instagibie (rail, 1 strzał zabija). Przy bocie na przedostatnim poziomie trudności (niepamiętam nazwy już dawno niegrałem) niemam normalnie szans. Robi mnie jak tylko chce, niemogę nawet zdążyć wejść na samą górę bo co odbiję się od wyskoczni to kaplica :(. Zato po sieci idzie mi całkiem dobrze, z pingiem 200-300 potrafię jeszcze kogoś z raila ubić. Potem tylko trochę trudno "przenieść się" do gry z zerowym pingiem bo zawsze walę z wyprzedzeniem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 co do szybkosci dzialania tweak to napisali troche na głównej i mozna sie juz cieszyć 8) botam w statsach nic nie modyfikuje bo nie wiem jak :oops: promode 1 mam zawsze wlonczone i zapomnialem - znaczy sie zawsze go ustawiam tak jakbym ustawial ilosc fl albo tl :D co do quada to fakt uwazam ze jest to jeden z elementów którego brak wypadł by tylko quakowi na + i skutecznosc zedu 58% z rocketa przy 113 strzalach to chyba nie tak zle a co do gry na lanie to musze grac min ja na 2 osoby zeby było równo a maja wtedy tylko sznase jak biegaja razem bo przed dwoma rakietami lub spawarkami troszke ciezko uciec ale na ostatnio na dm 17 skopalem im tylko 50 do -8 niestety zadnych demek niemam z tego meczu a na istagib jak troszke posiedzialem to na nightmare dawalem rade ale to sporadycznie bo instagiba nie lubie wole udowadniac szczególnie na dm17 wyższość rocket nad rail 8) 8) :P :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...