=KrAnKeD= Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Nie zawsze :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Racja nie zawsze - przykład moje osiedle - nawet teraz jeszce ocieplają :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Hehe, bloki ociepla się maj-wrzesień a nie październik ;] Nie żebym chłopaka bronił ale blok można kończyć do końca października (max do połowy listopada, później się nie opłaca). Wszystko zależy od inwestycji i jej realizacji. Moim zdaniem to chłopak robi cię w balona, wyciągam wnioski z tego co piszesz. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carno Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Nareszcie wszystko gra! :P Otóż koleś znów się nie odzywał przez jakiś czas aż dopiero przed chwilą wpadła mi jego wiadomość na gg: ButcheR_86: dotarła dzis do mnie phantasmagoria, zainstalowalem i wszystko dziala bez zarzutu wystawiam pozytywa więc teraz albo gościu dał sobie spokój ze swoim planem lub faktycznie ta nasza piekną poczta dała d...y :x jeśli tak to wygląda na to iż priorytet szedł 13 dni! (ponad 100% opóźnienia!) Najważniejsze jednak że obyło się bez negatywa i wszystko jest o’key :!: zostało mi się teraz tylko zastanowic jakiej treści pozytywa walnąć :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 W moim miasteczku właśnie zaczynają ocieplać niektóre bloki :) Fajnie, że się wszystko dobrze skończyło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Jak już wszystko gra i sprawa została załatwiona, mogę zamknąć topic aby uniknąć Off Topica. Temat zostaje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...