pako_kinG Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Chcę sprzedać cd LG52x i kupić jakiś porządny: szybki i miał dobrą korekcję błędów tylko żeby to nie bł TEAC 40x.Ale nie wiem jak wybrać, co poradzicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 ASUS... i wszystko jasne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 "]ASUS... i wszystko jasne :) Asus ma kiepską korekcję błędów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako_kinG Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Tylko jaki model? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 wg tweorii moze i tak.... ale.... mam juz go dosc dlugo... przepalilem w locie dzieki niemu wieleset plyt... bez strat.... pochemrane plyty takze odczytuje i co najwaznejsze... speedplay i zywotne pudelko jest.... poprostu nie psuje sie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 E tam NEC jest lepszy od Asus a porownywalny z Teackiem. Dlatego moj glos oddaje na ten wlasnie naped, mam 52x i czyta wszystko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Jak nie TEAC 40x to może TEAC 52x. :D Właśnie wyszedł i chyba jest tanszy od starej 40x. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 jaki cd najlepshy????? jest taka firma, nazywa sie......... "szukaj" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Też miałem podobny problem i wybrałem dvd toshiba [szczególy konfig poniżej] :D i jak narazie jestem zadowolony :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 "]ASUS... i wszystko jasne :) Asus ma kiepską korekcję błędów. srutu tutu :!: :lol: ASUS ma kiepski czas dostepu do CD-RW i nic poza tym to ze jest glosny niwelujemy przyciskajac na okreslony czas przycisk > >>| - za kazdym razem naped zwalnia o polowe (sprawdzalem na 34x, 40x i 50x - na innych modelach nie) IMHO najlepszy naped CD to PLEXTOR 12x SCSI wiec moze nowy 40x SCSI tez jest bardzo dobry :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 jaki cd najlepshy????? jest taka firma, nazywa sie........."szukaj" "szukaj" ... hmmm co to za firma ??? bo nie znam :D :wink: :lol: :lol: :lol: hehe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 jaki cd najlepshy????? jest taka firma, nazywa sie........."szukaj" "szukaj" ... hmmm co to za firma ??? bo nie znam :D :wink: :lol: :lol: :lol: hehe... taka, co ma dobra pamiec do zadawanych pytan ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 jaki cd najlepshy????? jest taka firma, nazywa sie........."szukaj" "szukaj" ... hmmm co to za firma ??? bo nie znam :D :wink: :lol: :lol: :lol: hehe... taka, co ma dobra pamiec do zadawanych pytan ;) Coś mi się zdaję że trzeba będzie walnąć widoczny napis na stronie gł. forum zanim się o coś spytasz użyj funkcji szukaj !!! dziękujemy administracja :D hehe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 popieram xsrx- asus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gladiator Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Bron boze nie kupuj TEAC'a chodzil rok i 2 tygodnie i zdupil sie, a nie byl mocno uzytkowany!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Mam Asusa CD-S520 i odczyt danych jest bardzo szybki, ale powtarzam: korekcja błędów jest beznadziejna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...