Skocz do zawartości
wunat

Dodanie przycisku "gielda" do comatose.

Rekomendowane odpowiedzi

@swat-department: mozesz zmienic av? sorki ale to co masz na obrazku obraza moja religie ;/ chociaz nie jestem az taki wierzacy, to jednak uwazam ze to jest 'ble'

kiedys czlowiek za taki avatar dostal bana, ale widze, ze teraz to nikomu nie przeszkadza :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@swat-department

masz wylaczony av na 2 tygodnie - zglos sie po tym okresie na pw

@paprotek

takie sprawy na pw do zainteresowanego lub bezposrednio do kogos z administracji ok ? ;]

@Niemiec

widze ze nadal adwokat w tobie siedzi ... uwiez mi ze nie za avatara dostal wtedy bana

zaryzykuje stwierdzenie ze banowanych kont na tweaku ma wiecej niz graham ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Chciałem wszystkich, którzy poczuli się urażeni poprzez mój avatar. Został on dany pośpiesznie, gdyż mój standardowy (taki co mam na innych forach) tutaj został nie zaakceptowany (zły rozmiar) i ten został dany pośpiesznie, choć nie całkiem przemyślany... co zresztą widać po waszej reakcji. Jeszcze raz wszystkich przepraszam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja widze wśród userów amnezje albo brak oswojenia z przycieskiem "szukaj"

od groma tematów dlaczego nie ma przycisku Dołączona grafika - i od groma odpowiedzi ze jest/był to styl testowy i jakoś nikomu nie chce się go udoskonalać.

moderacja i administracja jest leniwa, nie dba o nic, jedynie potrafią punktami i banami dzielić ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi