wunat Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Jak w temacie, bardzo bym prosil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swat-department Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 A tak się spytam :mrgreen: co to camatose ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 jedna z 3 skor dostepnych na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Taki czarny styl. Ładny choć subsliver bardziej mi pasuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 @swat-department: mozesz zmienic av? sorki ale to co masz na obrazku obraza moja religie ;/ chociaz nie jestem az taki wierzacy, to jednak uwazam ze to jest 'ble' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 @swat-department: mozesz zmienic av? sorki ale to co masz na obrazku obraza moja religie ;/ chociaz nie jestem az taki wierzacy, to jednak uwazam ze to jest 'ble'kiedys czlowiek za taki avatar dostal bana, ale widze, ze teraz to nikomu nie przeszkadza :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 @swat-department masz wylaczony av na 2 tygodnie - zglos sie po tym okresie na pw @paprotek takie sprawy na pw do zainteresowanego lub bezposrednio do kogos z administracji ok ? ;] @Niemiec widze ze nadal adwokat w tobie siedzi ... uwiez mi ze nie za avatara dostal wtedy bana zaryzykuje stwierdzenie ze banowanych kont na tweaku ma wiecej niz graham ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 no słit a co z moim req ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swat-department Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Witam. Chciałem wszystkich, którzy poczuli się urażeni poprzez mój avatar. Został on dany pośpiesznie, gdyż mój standardowy (taki co mam na innych forach) tutaj został nie zaakceptowany (zły rozmiar) i ten został dany pośpiesznie, choć nie całkiem przemyślany... co zresztą widać po waszej reakcji. Jeszcze raz wszystkich przepraszam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Przycisk "zgłoś" też by się przydał w tej "skórce", albo ja go nie widzę :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 a ja widze wśród userów amnezje albo brak oswojenia z przycieskiem "szukaj" od groma tematów dlaczego nie ma przycisku - i od groma odpowiedzi ze jest/był to styl testowy i jakoś nikomu nie chce się go udoskonalać. moderacja i administracja jest leniwa, nie dba o nic, jedynie potrafią punktami i banami dzielić ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...