Jodlasty Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Czy jest gdzies w naszym kraju taka firma ktora naprawia karty graficzne? Na 99% szlag trafił rdzeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Rdzeń? To chyba cięzko będzie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 http://www.pccenter.pl/kontakt.html Znalazłem taki adres Jutro tam zadzwonie i napisze co mi powiedzieli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Ciekawy ten pccenter. WWW laduje do ulubionych- tak na wszelki wypadek ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Znalazłą się jednak firma która mi to naprawi. Koszt to około 150zł. Firma czeka na dostawę chipów. Za tydzień dam znać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 ale...wymiana GPU??? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 PCCenter? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 wymiana gpu?? to ja im wysle zeby mi pamiatkie wymienili naa szybsze :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Jodlasty - moglbys podac namiary na ta firme, ktora podejmie sie naprawy? Mam tez uszkodzonego Radka9800PRO Sapphire, ale konkretnie nie wiem co mu dolega, a nie chce wysylac karte do Wiednia, bo bede czekal miesiac, jak nie dluzej (a HL2 tuz tuz :wink: ) Karta nagle zmarla - gralem w Fife05 i nagle monitor zgasl i karta sie nie obudzila. Poczatkowo myslalem, ze przejechalem po sciezkach srubokretem, jak zakladalem Silencera, ale kolega pomierzyl miernikiem i wydaje sie byc ok. Takze albo cos z zasilaniem, albo za wysokie VAGP mialem ustawione (1.65V) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Dzwoniłem do firmy PCCENTER ale jakas babeczka która odebrała telefon poinformowała mnie, że firma nie naprawia kart graficznych. Ja swoja kartę oddałem w ramach gwarancji do firmy PCSERWIS i oni przesłali ja do jakiejś firmy w Koszalinie. I teraz nie wiem może do tej firmy PCCENTER i tylko trafiłem na jakaś głupiutką sekretarkę co się nie zna albo wysłali do jakiejs innej firmy. Zawsze można zadzwonić do PCSERWIS i się dowiedzieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Jak będą oddawać to zapytaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...