AMD55 Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Witam pomóżcie jaka karta do 1500zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frezer Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Geforce 6800 12potoków lub dołorzyć 100zl i mieć geforce 6800Gt 16potoków !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Jak wyżej :] Aprops Gdzie widziałeś 6800GT za 1600zł ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frezer Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 tutaj http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=13505 tylko niezauwarzyłem że jest okrojona ale zawsze ma te swoje 16 potoków :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 tutaj http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=13505 tylko niezauwarzyłem że jest okrojona ale zawsze ma te swoje 16 potoków :twisted:Fakt, że to tylko DDR i 700 mhz, ale 16 potoków i wydajność w tej cenie rewelacyjna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 16 potokowy asus z ddr1 . tylko to . lub pewny modowalny na 16 potokow 6800le (duzo taniej) lub 6800 troche taniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Tylko jakoś dziwnie się modują te 6800 :| Wogóle OFICJALNIE da się ?? Bo jakoś nie w temacie jestem :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Jak interesuje Cie karta do 1500 zł to do gury masz przyklejony watek o 6800. Poczytaj tam troche :] Z tego co widzialem to ludzie sobie chwala te Asusy 6800 z 16 potokami :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD55 Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 A comyślicie o 6800 ultra mogę do niej dołożyć to by było chyba najlepsze rozwiązanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 ta drugie tyle . lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 na allegro za 1,5k idza 6800GT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draks_Maxim Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 A comyślicie o 6800 ultra mogę do niej dołożyć to by było chyba najlepsze rozwiązanie? Jak masz kase to bierz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 A comyślicie o 6800 ultra mogę do niej dołożyć to by było chyba najlepsze rozwiązanie?Imho nie ma sensu dokladac :!: Ultra kosztuje ok 1000zl wiecej a beda to pieniadze wyrzucone w bloto :roll: Jezeli jakies przyszle gry zaczna ciac na tym 16potokowym asusie :twisted: to nawet jak to bedzie ultra to niewiele Ci pomoze... :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cronosik Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Sam mam wlasnie takiego asusa i polecam na www.pcprojekt.pl jest za 1440zl polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD55 Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Myśle że macie racje co do tego asusa pisze że jest bezkonkurencyjny w tym przedziale cenowym a zresztą p[o co mi lepsza karta chyba tylko dla szpanu bezsensu. Jakie ma taktowanie ten asus? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltana Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Jeeezum jak ja chciałbym mieć takie probelmy...1500 pLN na kartę...eh.... No tak, Asus jest poza konkurencją, ALE: dzisiaj widziałem rewela 6800, zwykłego, i wygląda na to że non problemo modowalnego: http://sklep.tweak.pl/index2.php?id2=menu_...=GRC3D6800128TD prosze: 1300 plus przesyłka i jest twój. Proponowałbym to rozwiązanie dla zaoszczędzenia 200 PLN na inne cene, jak zawsze bbrakująca pamięć czy też elementy dopingu, jak piwo :D. A tak serio: za 200 możesz do kompa dokupić cosik fajnego, a karta nie będzie aż tak duzo gorsza od Asusa (pamiętajmy że ma on zanizone taktowania i pamięci i rdzenia). Eh, 1300...skąd to <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> taką kase.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarlaxe Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Jak sie nie myle to na forum jest tylko jedna osoba która ma kartę Club 3d i akurat jej sie nie zmodował więc to nie jest "non problemowo' :wink: Chociaż chłodzenie (wydajnościowo) ma chyba najlepsze ze wszystkich 6800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Jak sie nie myle to na forum jest tylko jedna osoba która ma kartę Club 3d i akurat jej sie nie zmodował więc to nie jest "non problemowo' :wink: Chociaż chłodzenie (wydajnościowo) ma chyba najlepsze ze wszystkich 6800 to poznaj druga :D - club 3d 6800 - 16p 6vp 400/850...wlasnie wyladowal na niej silencer 5 bo to oryginalne chlodzenie to totalna porazka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Ludzie, cholera, czytajcie opisy działów. Takie tematy zakłada się w dziale 'podstawowe zagadnienia' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...