Skocz do zawartości
AMD55

Jaka karta do 1500zł

Rekomendowane odpowiedzi

tutaj http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=13505 tylko niezauwarzyłem że jest okrojona ale zawsze ma te swoje 16 potoków   :twisted:

Fakt, że to tylko DDR i 700 mhz, ale 16 potoków i wydajność w tej cenie rewelacyjna :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A comyślicie o 6800 ultra mogę do niej dołożyć to by było chyba najlepsze rozwiązanie?

Imho nie ma sensu dokladac :!: Ultra kosztuje ok 1000zl wiecej a beda to pieniadze wyrzucone w bloto :roll: Jezeli jakies przyszle gry zaczna ciac na tym 16potokowym asusie :twisted: to nawet jak to bedzie ultra to niewiele Ci pomoze... :wink: pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeeezum jak ja chciałbym mieć takie probelmy...1500 pLN na kartę...eh....

No tak, Asus jest poza konkurencją, ALE: dzisiaj widziałem rewela 6800, zwykłego, i wygląda na to że non problemo modowalnego:

http://sklep.tweak.pl/index2.php?id2=menu_...=GRC3D6800128TD

prosze: 1300 plus przesyłka i jest twój. Proponowałbym to rozwiązanie dla zaoszczędzenia 200 PLN na inne cene, jak zawsze bbrakująca pamięć czy też elementy dopingu, jak piwo :D. A tak serio: za 200 możesz do kompa dokupić cosik fajnego, a karta nie będzie aż tak duzo gorsza od Asusa (pamiętajmy że ma on zanizone taktowania i pamięci i rdzenia).

Eh, 1300...skąd to <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> taką kase....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak sie nie myle to na forum jest tylko jedna osoba która ma kartę Club 3d i akurat jej sie nie zmodował więc to nie jest "non problemowo'  :wink: Chociaż chłodzenie (wydajnościowo) ma chyba najlepsze ze wszystkich 6800

to poznaj druga :D - club 3d 6800 - 16p 6vp 400/850...wlasnie wyladowal na niej silencer 5 bo to oryginalne chlodzenie to totalna porazka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi