Gość Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Witam, Dzisiejsze statsy: Ranking Ranking wg aktywnosci Statystyki ogólne Tweak Ranking teamów w Polsce Tweak vs Bodybuilders Seti Team Rywalizacje: Olsztyn AMD Team vs Cool&Trendy=] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 tyle czasu i nikt nie odpowiedzial... :/ jak zawsze GJ. licze, ze przerzucisz sie z czasem na boinca. mimozaprzestania liczenia przez pare osob dalej jestesmy na 3 miejscu ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 prawdopodobnie jak zwioze kompa do akademca to cos tam zaczne liczyc, a co to jeszcze nie wiem, sie zobaczy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Statsy jak zawsze można by powiedzieć cool and trendy hehehe Fido mam nadzieje że tak łatwo nie odpuścisz i porywalizujesz z nami licząc boinca :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 wszyscy co ttu zagladali sie przeżucili już chyba na boinca ja nadal liczestare seti tylko próbnie boinca żeby zobaczyć jak narazie to mnei jakoś nie przekonuje ten boinc :/ ps. jak zawsze great job with stats Fido we love you :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 można wiedzieć czemu cie nie przekonuje ? bo liczy tak samo, tak samo sie ukrywa w tray`u tylko tutaj jest wszystko w jednym programie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 można wiedzieć czemu cie nie przekonuje ? bo liczy tak samo, tak samo sie ukrywa w tray`u tylko tutaj jest wszystko w jednym programie nie wiem może to sentyment do starego seti :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sroczek Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Nareszcie w czołówce :P Tylko wynik nie jest imponujący --> czyżby większość przesiadła się na boinc ? Licze i boinc ale wolnij... :) Pozdrawiam i podziwiam staty (jak zwylke suuuuper :D ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cammel Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Witam, juz dawno nie bylo mnie tu (niestesty taka prac) ale widze ze jedziemy do przodu:)) wlasnie zobaczylem rankig timow w polsce no ladnie ladnie :)) a teraz pytanko widze ze pojawiala sie druzyna ATR Bydgoszcz moze cos razem sproboujemy podzialac?? w ilosci sila. pozdrawiam zalozyciel Bydgoszcz Team Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...