Sysak Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Jeśli ktos wie jak rozebrać ten telefon na części (i potem bezpiecznie zlozyć;)) proszę o pomoc podajcie linki Mam jeszcze jedno pytanie czy ciężko jest zlozyć do kupy ten telefon. Moj kolega mial Alcatela OT 505 bodaj (chyba najmniejszy seryjnie produkowany telefon na świecie) rozlożyl go i juz nie zlozyl:( Nie chce popełnić tego samego błędu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Jezu! Czemu nikt nie pomoże? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Mialem ten telefonik i z tego co pamietam to raczej nie radzilbym go rozbierac, probowalem jakos, ale w pewnym momencie zwatpilem i dalem sobie spokoj. A poza tym jesli nikt nie odpowiada, tzn. ze nie wiedza :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 udalo mi się!!! Naprawiłem dziada! Nigdy nie wolno wątpić! :PPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Niestety kaput! Chyba jednak nic z niego nie bedzie :( Ale przynajmniej mam satyswakcje że otwarłem i złożylem Teraz wiem że Każdy potwór ma otwor! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...