salamandra Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Witam. Mam Windowsa XP , zainstalowany jest na dysku C .W folderze " Windows" jest podfolder "System 32" . W jego środku jest folder o nazwie "msview" . I tu zaczyna się mój problem . W folderze " msview'' znajduje się mnóstwo plików z gier i programów , które były dawno temu odinstalowane. Próbowałam je usuwać , ale po chwili pojawiają się znowu . Może ktoś mi poradzi jak usunąć pliki na dobre i napisze coś więcej o tym folderze . Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 dziwne - na moim kompie i na brata kompie nie ma takiego i nie pamietam, abym kiedykolwiej je widzial ... czy ten twoj XP to wersja Home? jesli chodzi o te pliki w tym folderze, to nie biora sie z powietrza - wyszukaj je na calym kompie i najpierw usun z miejsca, gdzie sa kopiowane a potem z tego folderu... samego folderu nie da sie pewnie usunac - wlacz sobie konsole odzyskiwania z plyty z XP i usun ten katalog przez konsole.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...