Kamilek Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Witam.Mam spory problem moim zdaniem :) Otóż mam słuchawki i dźwięk dobiega tylko z jedej strony. A teraz szczegóły.To samo się dzieje na innych słuchawkach, na głośnikach to samo.Płyta główna to Epox 8rda bez SS. Używam zwykłego AC 97 który tam jest.W ustawieniach głośności wszystko jest wlączone i balans jest równy. Nie wiem co to może być.Help me Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Albo wystarczy docisnac wtyczke :), albo gniazdo zrobilo bye bye. Sprobuj ustawic dzwiek 5.1 na wyjsciu i podlacz sluchawki pod niebieskie wyjscie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 jesli ruszanie wtyczką nie powoduje pojaiwenia sie dzwięku.. to.. a) masz w windzie przesuniety suwak od PANowania (czyt balansu) B) sfajczyłes 'końcówke mocy' której nie ma w ac97 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Ruszanie wtyczka nie pomaga.No ale jak mogłem coś zrobić z gniazdem jak jedna strona chodzi ??A przeciez słuchawki do jednego gniazda są podłaczane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 no ale gniazdo to nie jednolity kawalek metalu lecz zestaw 3 blaszek ulozonych w specyficzny sposob... mozliwe ze jedna z blaszek(odpowiadajaca ze kanal, ktory nie dziala) odgiela sie dosc znacznie w gniazdku... jesli masz gwarancje jeszcze, to zanies do serwisu jesli nie, to mozesz zaryzykowac i zagladnac do srodka, jesli cos sie w tym orientujesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Płytka jeszcze na gwarze,ale takie pytanie czy mi ją uwzględnią jak mam na mostku południowym założony radiator ??Mysle ze tak ale z ta gwarą to różnie bywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 same blaszki nie odbegają.. raczej z bimetalu nie są zrobione :].. napewno nie uciekły dalej niż zakres ruchów wtyczką... no chyba że coś pękło :D.. ale to mozna optycznie stwierdzic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...