michalak Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Co myślicie o tych plecakach albo Fajne??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Ten czerwony jest calkiem qll :) Tylko dodalbym na niego naszyffke np. kOrNa i bylby wypasik :D :D Pozdroofka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Ja kupiłem ten niebieski, ponieważ lepiej leży. TZN. czerwony jakoś dziwnie na mnie wyglądał, a niebieski leży super. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Niebieski..hmm, tesh fajny :D :D :D Oby sie doprze nosil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Pozatym plecaki mają 30 letnią gwarancję :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Pozatym plecaki mają 30 letnią gwarancję :lol: :lol: :lol:gwarancje masz na rok.a 30 lat jak odeslesz do producenta :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Jak dla mnie mniejsza o to ile mają gwarancji bo mam taki 4 lata i nawet jedna nitka nie pękła/nie przetarła się :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 qpilem keidys jansporta po 2 tygodniach rowzalil sie suwak :lol: oddalem na gwarancje, wymienili mi, potem przez rok ok i znowu poshedl suwak, odeslalem do producenta.......po miechu dostalem nowy :P hyhy wiec to jednak dziala :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 To dobrze że kupiłem JANSPORTA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Jak dla mnie mniejsza o to ile mają gwarancji bo mam taki 4 lata i nawet jedna nitka nie pękła/nie przetarła się :twisted:u mnei po roku wrak :) ale kupilem nastepny :) i narazie sie trzyma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 u mnei po roku wrak :) ale kupilem nastepny :) i narazie sie trzyma Nie mam pojęcia co Ty musiałeś z nim robić 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 u mnei po roku wrak :) ale kupilem nastepny :) i narazie sie trzyma Nie mam pojęcia co Ty musiałeś z nim robić 8O zakladalem na plecy i do szkoly :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 A mnie średnio :? się podobają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 A jam mam czarny taki "wojskowy" jak na prawdziwego metala przystało i spoko ! :D plecak naprawde uniwersalny i do budy i na wycieczki w góry po prostu full wypasik !!! :D heh a kosztował 55 zeta i mam na nim narazie naszywkę Vadera [szkoda że nigdzie nie ma naszywek PanterA alto to sobie samemu napisze :D ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Wszystkie plecaki JANSPORTA sa zarombiste. JA swuj mam jusz 4lata i jak nowy .I jeszcze mi zostalo 24lata gwarancji :PPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Metal - ja mam naszywke Pantery na swoim plecaku (i jeszcze Slipknota) :) Ale moj to nie zadna kostka czy cos, tylko granatowo-czarny Alpinus - trzy lata temu kosztowal 129zl i do dzis mi dobrze sluzy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 A jam mam czarny taki "wojskowy" jak na prawdziwego metala przystało i spoko ! :D plecak naprawde uniwersalny i do budy i na wycieczki w góry po prostu full wypasik !!! :D heh a kosztował 55 zeta i mam na nim narazie naszywkę Vadera [szkoda że nigdzie nie ma naszywek PanterA alto to sobie samemu napisze :D ] nashywki pantery sa pod pajacem w wawie, ja tesh mam kosteczke :P mam nashywki blackooff, maiden, ozyyego i bruce'a :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 A jam mam czarny taki "wojskowy" jak na prawdziwego metala przystało i spoko ! :D plecak naprawde uniwersalny i do budy i na wycieczki w góry po prostu full wypasik !!! :D heh a kosztował 55 zeta i mam na nim narazie naszywkę Vadera [szkoda że nigdzie nie ma naszywek PanterA alto to sobie samemu napisze :D ] A ja jak na przwdziwego metala nie przystało mam wlasnie jansporta ale co tam, ramone tez dawno odwiesilem. Liczy sie muzyka. Tak z innej beczki: bylem wlasnie u kumpla, sluchalismy sobie Irona i Metallicy i jego kot chyba nie wytrzymal i zrobil kupe za lodowka... :lol:. Ciekawe co mu nie pasowalo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 A jam mam czarny taki "wojskowy" jak na prawdziwego metala przystało i spoko ! :D plecak naprawde uniwersalny i do budy i na wycieczki w góry po prostu full wypasik !!! :D heh a kosztował 55 zeta i mam na nim narazie naszywkę Vadera [szkoda że nigdzie nie ma naszywek PanterA alto to sobie samemu napisze :D ] A ja jak na przwdziwego metala nie przystało mam wlasnie jansporta ale co tam, ramone tez dawno odwiesilem. Liczy sie muzyka. Tak z innej beczki: bylem wlasnie u kumpla, sluchalismy sobie Irona i Metallicy i jego kot chyba nie wytrzymal i zrobil kupe za lodowka... :lol:. Ciekawe co mu nie pasowalo... moze kcesh ta ramone sprzedac? :P hyhy hyhy, nie przejmuj sie, na obozie zeglarskim koles sie tak narambal (ze sternikami sie pilo, a jak :P) i nasral na srodek lodzi :P ale byly brechty :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 A jam mam czarny taki "wojskowy" jak na prawdziwego metala przystało i spoko ! :D plecak naprawde uniwersalny i do budy i na wycieczki w góry po prostu full wypasik !!! :D heh a kosztował 55 zeta i mam na nim narazie naszywkę Vadera [szkoda że nigdzie nie ma naszywek PanterA alto to sobie samemu napisze :D ] A ja jak na przwdziwego metala nie przystało mam wlasnie jansporta ale co tam, ramone tez dawno odwiesilem. Liczy sie muzyka. Tak z innej beczki: bylem wlasnie u kumpla, sluchalismy sobie Irona i Metallicy i jego kot chyba nie wytrzymal i zrobil kupe za lodowka... :lol:. Ciekawe co mu nie pasowalo... moze kcesh ta ramone sprzedac? :P hyhy hyhy, nie przejmuj sie, na obozie zeglarskim koles sie tak narambal (ze sternikami sie pilo, a jak :P) i nasral na srodek lodzi :P ale byly brechty :P nie mam ramoneski i nie miałem :D a co do tych objawów wydalania to chyba muza na tego kota działa przeczyszczająco :lol: :lol: :lol: hehehe... a co do tej "loodki bols" :lol: to gość chyba chciał ją czymś wywarzyć żeby nie chwiało zbytnio :lol: ... a co dokładniej piliście ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 A mnie średnio :? się podobają.A mniem to prawiem wogólem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Plecaczki spox, ale i tak zostaje przy eastpak'ach - mam juz 3 lata, z przegrodka specjalna na laptopa i nawet niteczka sie nie przetarla 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 ja od chyba 3 lat - może 4 mam jakieś Barvo Hit 25 - powiem jedno - plecak jest zajebisty - dałem niecałe 90zeta w realu, i tylko suwak czasami szaleje - chyba trza go bedzie wymienić :(, ale poza tym super. na wycieczke, czy do budy, zrobiony z jakiegos fajnego materiału, szmatką przetrzesz i nie ma już kurzu ze szkolnych podłóg :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...