Skocz do zawartości
michalak

Plecaki

Rekomendowane odpowiedzi

A jam mam czarny taki "wojskowy" jak na prawdziwego metala przystało i spoko ! :D plecak naprawde uniwersalny i do budy i na wycieczki w góry po prostu full wypasik !!! :D heh a kosztował 55 zeta i mam na nim narazie naszywkę Vadera [szkoda że nigdzie nie ma naszywek PanterA alto to sobie samemu napisze :D ]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jam mam czarny taki "wojskowy" jak na prawdziwego metala przystało i spoko !  :D  plecak naprawde uniwersalny i do budy i na wycieczki w góry po prostu full wypasik !!!  :D heh a kosztował 55 zeta i mam na nim narazie naszywkę Vadera  [szkoda że nigdzie nie ma naszywek PanterA alto to sobie samemu napisze  :D ]

nashywki pantery sa pod pajacem w wawie, ja tesh mam kosteczke :P mam nashywki blackooff, maiden, ozyyego i bruce'a :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jam mam czarny taki "wojskowy" jak na prawdziwego metala przystało i spoko !  :D  plecak naprawde uniwersalny i do budy i na wycieczki w góry po prostu full wypasik !!!  :D heh a kosztował 55 zeta i mam na nim narazie naszywkę Vadera  [szkoda że nigdzie nie ma naszywek PanterA alto to sobie samemu napisze  :D ]

A ja jak na przwdziwego metala nie przystało mam wlasnie jansporta ale co tam, ramone tez dawno odwiesilem. Liczy sie muzyka. Tak z innej beczki: bylem wlasnie u kumpla, sluchalismy sobie Irona i Metallicy i jego kot chyba nie wytrzymal i zrobil kupe za lodowka... :lol:. Ciekawe co mu nie pasowalo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja jak na przwdziwego metala nie przystało mam wlasnie jansporta ale co tam, ramone tez dawno odwiesilem. Liczy sie muzyka. Tak z innej beczki: bylem wlasnie u kumpla, sluchalismy sobie Irona i Metallicy i jego kot chyba nie wytrzymal i zrobil kupe za lodowka... :lol:. Ciekawe co mu nie pasowalo...

moze kcesh ta ramone sprzedac? :P

hyhy

hyhy, nie przejmuj sie, na obozie zeglarskim koles sie tak narambal (ze sternikami sie pilo, a jak :P) i nasral na srodek lodzi :P

ale byly brechty :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jam mam czarny taki "wojskowy" jak na prawdziwego metala przystało i spoko !  :D  plecak naprawde uniwersalny i do budy i na wycieczki w góry po prostu full wypasik !!!  :D heh a kosztował 55 zeta i mam na nim narazie naszywkę Vadera  [szkoda że nigdzie nie ma naszywek PanterA alto to sobie samemu napisze  :D ]

moze kcesh ta ramone sprzedac? :P

hyhy

hyhy, nie przejmuj sie, na obozie zeglarskim koles sie tak narambal (ze sternikami sie pilo, a jak :P) i nasral na srodek lodzi :P

ale byly brechty :P

nie mam ramoneski i nie miałem :D a co do tych objawów wydalania to chyba muza na tego kota działa przeczyszczająco :lol: :lol: :lol: hehehe... a co do tej "loodki bols" :lol: to gość chyba chciał ją czymś wywarzyć żeby nie chwiało zbytnio :lol: ... a co dokładniej piliście ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja od chyba 3 lat - może 4 mam jakieś Barvo Hit 25 - powiem jedno - plecak jest zajebisty - dałem niecałe 90zeta w realu, i tylko suwak czasami szaleje - chyba trza go bedzie wymienić :(, ale poza tym super. na wycieczke, czy do budy, zrobiony z jakiegos fajnego materiału, szmatką przetrzesz i nie ma już kurzu ze szkolnych podłóg :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi