millor Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 co robić????/ mam tv-out i s-video w kyro2 i kabel z jednej strony EURO a z drugiej s-vhs i 2 jeg (czerw. i czarny) Od samego początku mam Czarno biały ekran Poza tym 1024x768 na tv divx lepiej niż cyfra+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 8O ... Prawdopodobnie kwestia NTSC-PAL, albo coś z kabelkami nie tak. Najlepiej jakbyś miał telewizor z S-Video i połączył przez nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 kup s-vhs na czincz i trójnik czincz plus przejscie z euro w euro masz jedno wejscie video a dwa audio - podłącz trójnik do video i do niego wtyczki z s-vhs :) ewentualnie mozesz bawic sie w przestawianie pinów w euro ale ja spaliłem karte :( (i do dzisiaj nie wiem dlaczego) w shvs jeden kabel to "obraz" tylko ze czarno biały a drugi to kolor (widac same kreski) - niewiedziec czemu kazdy telewizor ma inaczej poukładane w euro :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Po prostu masz wejscie vhs w TV czy jakos tak wiem, ze w TVTool po prsotu przestawilem z s-vhs na vhs i jest luz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 heh ja bym sprawdzil czy ta karta (a dokladnie wyscie telewizyjne) obsluguje pal dk bo taki jest standart w polsce :( . mialem juz 2 karty , ktore niestety go nie obslugiwaly i nic sie nie dalo z tym zrobic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 moze tak byż ze są pozamienieane kabelki na wtyczce ja tak miałem i pomogło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 jodlasty a twoja karta obsluguje pal d/k? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 jodlasty a twoja karta obsluguje pal d/k? sorry ze gadam za Jodlastego :wink: Oczywiscie ze Titanium obsluguje. jak qpisz dobry kabelek to obraz na TV jest naprawde zjebisty Nie doradzam kabelka na ciche 8O to jest po prostu do [gluteus maximus] !!! Tylko s-vhs - scart, roznica jest dosc duza w jakosci obrazu wiem co mowie, sam ogladam na 28" tam sie nic nie ukryje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 A może spróbuj podłączyć do innego TV??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 A może spróbuj podłączyć do innego TV??? popieram kolege jak puszczalem na troche starzyn Filipsie :? to obraz byl tak skaszaniony ze szkoda gadac byly co prawda kolory, ale ogladac sie tego nie dalo instalnelem PowerStripa, ale nie pomoglo zmiana TV od razu pomogla :mrgreen: a'propos PowerStripa (mam 3,12 build 245) to czy nire da sie wylaczyc tych cholernych "Podpowiedzi Dnia" :evil: :?: Starsznie upiedliwe sa te tipsy, po kazdym zalaczeniu kompa :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Ściągnij sobie Cracka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Znajdziesz go na stronie: http://republika.pl/zefirmar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_luke Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 ...winą jest wejście euro w twoim telewizorze. Miałem ten sam problem, walczyłem jakiś czas 8O , ale gdzieś wyczytałem iż niektóre telewizory mają wejście euro nie obsługujące s-vhs, tylko i wyłącznie vhs :idea: . Więc sprawdziłem to na innych telewizorze, który ma dwa wejścia euro (1 vhs i 2 s-vhs) i okazało się, że w tym tkwi problem :oops: . Na jednym również był czarno-biały, a na drugim w kolorze. Mam dla ciebie rady: - sprawdź u kogoś kartę, kto nie ma problemu z kolorem przez s-vhs, - albo sprawdź w instrukcji od telewizora jaki masz model euro (u mnie było napisana pod opisem gniazda). U siebie musiałem zmienić wtyczkę na composit (chinch) :evil: . Myśle, że problem leży w tym co napisałem. Odpisz jak już będziesz pewien. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 hmm ja mam teraz gf3 ti 200 i ma tv-out'a . mam przejsciowke s-vhs-euro i obraz mam czarno-bialy. w ustawieniach wyjscia nie mam pal dk . czy myslicie ze mam szanse uzyskac kolor?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Znajdziesz go na stronie: http://republika.pl/zefirmar Thx crackers ! Niestety ten crack jest do [gluteus maximus], twierdi ze jest uszkodzony. poszukam gdzies jeszcze :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 chyba do d***y ze mnie poszukiwacz crackow i seriali 8O jak juz cos znajde, to albo do starszej wersji programu, albo nie dziala bo jakies pliki uszkodzone Q***a ! :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zylak Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 A teraz z innej beczki, jak ja podlaczam tv do karty to mam obraz nie na calym ekranie. jak to poprawic? acha, jak ustawie se w opcjach ze filmy na tv maja byc na fuulscereen, a na monitorze w okienku, to na tv obraz jest na calym ekranie znaczy wszystko w porzadku, ale nie samymi filmami czlowiek zyje :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 chyba do d***y ze mnie poszukiwacz crackow i seriali 8O jak juz cos znajde, to albo do starszej wersji programu, albo nie dziala bo jakies pliki uszkodzone Q***a ! :evil: Ja mam tego cracka do 3.14, a PowerStripa 3.1 i wszystko chodzi. Jeśli mimo to Ci nie chodzi, to mogę Ci przesłać mail'em mojego PS+crack. Chcesz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 chyba do d***y ze mnie poszukiwacz crackow i seriali 8O jak juz cos znajde, to albo do starszej wersji programu, albo nie dziala bo jakies pliki uszkodzone Q***a ! :evil: Ja mam tego cracka do 3.14, a PowerStripa 3.1 i wszystko chodzi. Jeśli mimo to Ci nie chodzi, to mogę Ci przesłać mail'em mojego PS+crack. Chcesz? Crackers , jeszcze pytasz ? Bede Ci dozgonnie dzieczny !! :) hss33@wp.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Jush wysłałem! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Jush wysłałem! THX ! doszlo tylko............ small problem :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Chyba jush wszystko jasne... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Chyba jush wszystko jasne... :) jasne ze jasne Crackers :) jeszcze raz thx ! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Nie ma za co. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...