HucK Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Szukałem czy nie ma podobnego tematu i nieznalazłem więc pytam: Jak pod win XP jest tryb awaryjny??? bo potrzebuje podmienić plik... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Oczywiście że jest, w menu z wyborem trybu uruchamiania wchodzisz tak samo jak w każdym innym windowsie - wciskasz f8 zaraz po skończeniu POST-u, podczas ładowania windowsa. Aż mnie zatkało że ktoś jeszcze może o coś takiego zapytać 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Bo wina xp mam od tygodnia... dzięki za pomoc... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 W starszych okienkach też było F8. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...