Gość Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 detonat. 40.41 jak wchodze na zkładke gforce to mi sie wiesza co zrobic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Poszukaj, bo już chyba gdzieś to było. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Ja mam taki problem że jak klikam na zakładkę gf4ti4200 to robi się krótki zwis [ok.3s] i wywala komunikat o jakimś błędzie rundll32 [chyba dobrze napisałem] ściągnołem te sterowniki z nvidia.com i nie działałają poprawnie to ściągnołem z tweak_a i też występuję to z rundll32 usunołem je zainstalowałem jeszcze raz i dalej tak jest więc teraz jade na 30.82 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 detonat. 40.41 jak wchodze na zkładke gforce to mi sie wiesza co zrobic? najlepiej od razu usunąc to shit nie dętki oprócz przyrostu z 3dmarku nie daja nic NIC-gierki chodzą fatalnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 o geez, ludziska, co jak co, ale to juz bylo walkowane, chyba nawet sam odpowiadalem na podobnego posta...skasujta plik nvrspl.dll :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Zgadzam sie ze te sterowniki sa do bani. UT2003 to bardzo zle dziala z tymi sterownikami. Nie da sie grac za dobrze w 1600x1200 rodzielczosci. Starsze sterowniki dzialaja z ta gra jak nalezy. Mysle ze liepiej poczekac na koncowa wersje sterownikow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 o geez, ludziska, co jak co, ale to juz bylo walkowane, chyba nawet sam odpowiadalem na podobnego posta...skasujta plik nvrspl.dll :twisted:dzieki jedyna odpowiedz której oczekiwałem :twisted: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 o geez, ludziska, co jak co, ale to juz bylo walkowane, chyba nawet sam odpowiadalem na podobnego posta...skasujta plik nvrspl.dll :twisted:dzieki jedyna odpowiedz której oczekiwałem :twisted: 8) no to powodzonka w co bardziej wymagających gierkach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 o geez, ludziska, co jak co, ale to juz bylo walkowane, chyba nawet sam odpowiadalem na podobnego posta...skasujta plik nvrspl.dll :twisted:dzieki jedyna odpowiedz której oczekiwałem :twisted: 8) no to powodzonka w co bardziej wymagających gierkach :twisted: mi wystarczy 1024-768 w ut2003 i hodzimi super a jakie tystery polecasz do gf4 ti4200? pozdrawiam pavlo 8) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 ja jak sie pojawiają to oczywiscie sciągam i instaluje wszystkie-a co se bedę załował ale poważnie moim skromym zdaniem- z serii 30.. to najlepsze są 30.30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 31.00 rulezzz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 detonat. 40.41 jak wchodze na zkładke gforce to mi sie wiesza co zrobic? Podobny wątek był stronę dalej :arrow: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=9521 Wskazówka: wywal plik WINDOWSsystem32nvrspl.dll :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...