frankenstein Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 witam. w jakis sposob moge sie dowiedziec jakie wtyczki ma zainstalowane moje IE? probowalem sposobu z Mozilli, czyli about:plugins ale to nie dziala. pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 jesli masz Service Pack 2 do Windowsa (zakladam ze masz XP), to jest opcja: Narzedzia->Zarzadzaj dodatkami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frankenstein Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 do wczoraj mialem..... :( wkurzyl mnie jednym slowem. co jesli mam tylko sp1 ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Chyba ProcView (wersja 2000) mial taka opcje... Tzn on pokazuje pliki powiazane z wybranym procesem.. to, czy dany plik to wtyczka, to juz sam bedziesz musial ustalic... Domyslnie wtyczki powinny byc w katalogu 'plugins' w program filesinternet explorer... Jesli jednak np. jakas psudo wtyczka podmienia ci strone domowa albo robi inne malo ciekawe rzeczy, to program AdAware to jedno z lepszych rozwiazan... Chociaz ProcView tez powinnien to cudo namierzyc.. (tzn wyswietlic na liscie bibliotek powiazanych z IE) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frankenstein Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 kurcze, nie sprawdzalem tego bo myslalem ze to za banalne. rozwiazanie: C:Program FilesInternet ExplorerPLUGINS az mi glupio..... sorki za zapychanie forum takimi glupimi pytaniami pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...