hubi55 Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 CZesc witam wszystkich.Mam takie pytanie?.CZy jest mozliwe załozenie simlocka kodem któego wczesniej zdjąłem równiez kodem z kalwaitury?? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Nie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Nie da się. Możesz następnym razem pisać normalną czcionką?! :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Na niektóre modele da się załozyć, a moze nawet na większoć ale nie jestem pewen. jesli chcesz założyc go po to zeby mieć gwarancje to nie przejdzie. W profesionalnych serwisach wykryją to bez większego problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...