Skocz do zawartości
gnz

śląska integracja ;]

Rekomendowane odpowiedzi

tia musiałbym jechac busem (po pijaku to nawet na rower nie wsiadam) i bym mia kape z powrotem i znajac zycie na kilku piwach bysie (bym) nieskonczył a w niedziele tez zajecia od 8 do 18;15 i nie wyobrazam sobie siedziec tam na kacu ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym może wpadł, ale ile liczycie wiosen (ja prawie 20), po prostu chodzi o to, żebym sie nie czul jak ciach!iarz przy was no i druga sprawa, gdzie dokladnie niby ma być te spotkanie (jakiś opis gdzie wysiąść z busa - 820, gdzie iść) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

panowie ponawiam pytania:

-ile macie latek

-gdzie dokładnie chcecie zrobić spotkanie (jakiś opis jak sie tam dostać, ponieważ jestem z Tarnowskich Gór i nie znam sie za specjalnie na Katowicach (wiem gdzie jest giełda :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazywam się Krzysiek - jestem alkoholikiem ...

23 lata ;]

o miejscowke sie nie bój - można sie ugadać na dworcu.

ja też jestem alkoholikiem 8O i jestem zajęty, ale mogę być wolny, chcesz się turzol umówić? :lol:

pffff za mloda meFa z ciebie ;]

BTW Lecze dzis mega-kaca po wódzi robionej ze skórek cytrusów :| - wg autora tego trunku kaca mialo nie byc :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

będe myslom i uczynkiem z wami ..... 4.11.2004 6.00 am znikam z tego świata ... btw. mam na imie Zbigniew i mam szabarnaście lat i lubuje się tylko w nalewatorach .. jestem wolny ( narazie ) ale 4.11 biore sobie Polske za kobite .. :lol: 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi