gnz Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 moze jakies male spotkanie rev2.0 przy zlocistej ambrozji ;] powiedzmy 6.11.04 gdzies w kato ?? ktos by reflektowal ;] ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 no a z zagłebia tyż można ? ja bym reflektował tylko ze nie 6 bo mam zajecia w ten łikend ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 kwestia dogadania sie co do daty i miejsca ;] i co do zaglebiakow ;] (joke) jednak sadze ze nawet jak masz zajecia to chyba nie miedzy 20-23 w ta sobote ? na "pare" chwil mozna sie zjawic ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 tia musiałbym jechac busem (po pijaku to nawet na rower nie wsiadam) i bym mia kape z powrotem i znajac zycie na kilku piwach bysie (bym) nieskonczył a w niedziele tez zajecia od 8 do 18;15 i nie wyobrazam sobie siedziec tam na kacu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 mam wolne, mogę być 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Ja też bym wpadł, ale ostatnio tyle pedofili grasuje, że hohoh 8O A ja jeszcze młody, a tu jakaś meFa mnie przeleci 8O :lol: :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 ja bym może wpadł, ale ile liczycie wiosen (ja prawie 20), po prostu chodzi o to, żebym sie nie czul jak ciach!iarz przy was no i druga sprawa, gdzie dokladnie niby ma być te spotkanie (jakiś opis gdzie wysiąść z busa - 820, gdzie iść) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Spoko, ja bede - zobacze wasze gęby w koncu :lol: Tylko gdzie konkretnie? Moze Poziom 3-ci na 1 maja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 3poziomy mi odpowiadaja ;] teraz tylko ludzi trzeba wiecej zwerbowac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 panowie ponawiam pytania: -ile macie latek -gdzie dokładnie chcecie zrobić spotkanie (jakiś opis jak sie tam dostać, ponieważ jestem z Tarnowskich Gór i nie znam sie za specjalnie na Katowicach (wiem gdzie jest giełda :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 mam na imię Łukasz i mam 21 lat :lol: poklikash? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 nazywam się Krzysiek - jestem alkoholikiem ... 23 lata ;] o miejscowke sie nie bój - można sie ugadać na dworcu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Mam na imie Artur - 24 lata na karku. Jestem zejęty .... :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 nazywam się Krzysiek - jestem alkoholikiem ... 23 lata ;] o miejscowke sie nie bój - można sie ugadać na dworcu. ja też jestem alkoholikiem 8O i jestem zajęty, ale mogę być wolny, chcesz się turzol umówić? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 ej no dziewczyny ja sie tylko pytałem o to ile macie lat, bo ja mam niecałe 20, a jakby sie okazało, że macie np po 30 to bym sie głupi czuł w waszym towarzystwie :) A tak przy okazji Krzysiek jestem, wolny :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 nazywam się Krzysiek - jestem alkoholikiem ... 23 lata ;] o miejscowke sie nie bój - można sie ugadać na dworcu. ja też jestem alkoholikiem 8O i jestem zajęty, ale mogę być wolny, chcesz się turzol umówić? :lol: pffff za mloda meFa z ciebie ;] BTW Lecze dzis mega-kaca po wódzi robionej ze skórek cytrusów :| - wg autora tego trunku kaca mialo nie byc :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 młode meFy są najlepsze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 mam 22 latka i na imie piotrek a moja mama mowi ze jestem alkoholikiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Cześc Aniu, Jestem Wojtek i mam 12 lat :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 panowie nie róbcie mi tu jaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 będe myslom i uczynkiem z wami ..... 4.11.2004 6.00 am znikam z tego świata ... btw. mam na imie Zbigniew i mam szabarnaście lat i lubuje się tylko w nalewatorach .. jestem wolny ( narazie ) ale 4.11 biore sobie Polske za kobite .. :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 ja kucuk turzol Garfield^ ... brak więcej ochotników ? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 No jakas slaba ta organizacja. Ktoregos dnia sie zbiore i dojade tam do was. Wezmie sie dziadka Reeda i Vipa i mozna troche dac w palnik. Tylko wiecie jak co. Jestem hetero ale wesoly :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiZzArD Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 To co? Koncepcja upadła? Dawno nie byłem w K-cach to może bym też wpadł ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 jak dla mnie nie upadła - śląsk nie potrafi się dogadać jak widać ;] no nic ... chciałem dobrze - jak nie teraz to może kiedy indziej :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 A to moze tak 7-go ? Bo bede na meczu (LPC powinien wiedziec kogo z kim 8) ) i moglbym wpasc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 tu w tym momencie nie tyle o date co o frekwencje (pewniaków) się rozchodzi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 A to moze tak 7-go ? Bo bede na meczu (LPC powinien wiedziec kogo z kim 8) ) i moglbym wpasc...no ba ze wiem :) niestety mecz jest o 13 i sie nie pojawie ;/ :x :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 A dlaczego ? Przeciez to niedziela. Jak ja moge przyjechac AZ z Bielska :wink:, to i Ty mozesz zrobic tych kilka krokow aby zobaczyc, jak Nasi pokonuja Waszych 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 xor przeczytaj moj 1 post w tym topicu (powoli ze zrozumieniem ) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...