spiderman6666 Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Witka właśnie wyprzedziliśmy tuning-pc i jesteśmy na 4 pozycji w Polsce 8) http://members.lycos.co.uk/zulfix/seti/Rap...aport13/RTP.swf Niestety nadal liczymy tylko połowę tego co Brawkomp :evil: przydało by się paru dobrze liczących userów :wink: Mały update własnie osiągneliśmy 3 pozycję w rankingu Polskich teamów 8) http://members.lycos.co.uk/zulfix/seti/Rap...aport14/RTP.swf oraz odsadziliśmy tuning-pc prawie o 10000 tyś credytów :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 :D ale zeby nawiazac walke z Barwkompem musimy poczekac na permanentny konec starego seti, to pewnie troche nam sie srednia podwyzszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Zeby byc obiektywnym, to napisze, ze im zapewne tez sie podwyzszy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Z tego co obserwuje zamknięcie starego seti dla brawkomu jest mało ważne wystarczy luknąć na oriona u nich jusz 90% liczy boinca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadAg! Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Gratuluje 3 miejsca w rankingu polskich teamów (nie uznaję teamu TRIBAR za polski), narazie nam uciekacie ale się zobaczy... :D:D:D. No i moglibyscie sobie w końcu zmienic status teamu na polski to Polska byłaby może i na 11 miejscu na świecie a nie na 12 gdzie awansowała parę dni temu po wyprzedzeniu Włochów!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Siemka RadAg! dzięki za gratulacje a co do zmiany w opcjach teamu na Polski to nie ma żadnego kontaktu ze snapem jak tylko uda mi się z nim skontaktować to napewno zmieni :wink: a co do Tribaru to faktycznie nie można nazwać go Polskim teamem bo oprócz założyciela i może 4 osób którzy są Polakami to reszta to mieszanka wielonarodościowa :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 co jest z tym snapem, nie rozumie goscia, czemu nie moze tego zmienić czemu nie odpisuje.... nie rozumie takich ludzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 dzisiaj zagadam z nim na gg, w końcu chodził kiedyś ze mną do klasy może mnie nie zignoruje albo namówie go do oddania mi władania teamem ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Makar dobry pomysł zwłaszcza że funder grupy ma dostęp do adresów mailowych członków można by powiadomić i przejściu na boinca nie każdy czyta te forum :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadAg! Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 ja czytam :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 ale z nami nie liczysz :P :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadAg! Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 dlatego czytam :D:D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Mały update własnie osiągneliśmy 3 pozycję w rankingu Polskich teamów 8) http://members.lycos.co.uk/zulfix/seti/Rap...aport14/RTP.swf oraz odsadziliśmy tuning-pc prawie o 10000 tyś credytów :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 up, up :D ale do najlepszych jeszcze troche brakuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadAg! Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 No rozpędziliście się nieźle, życzę wam połykania kolejnych teamów, szczegolnie połknięcia BARWKOMPu :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 a to tylko dlatego, ze my sie przylaczylismy :D jak nei liczylismy seti to barwkomp wygrywal a jak sie przylaczylismy to dostal w plecy ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 A jeszcze Tweak ma tej mocy w zapasie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 ja mam ze 300-400mhz zapasu, i drugiego kompa w domu, ale nie na tej plycieja mam ze 300-400mhz zapasu, i drugiego kompa w domu, ale nie na tej plycie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 ja tez mam jakies 400 mhz zapasu, tylko musze szwagra zmusisć :D zeby mi drut moda zapodał bo naprawilem sobie codegena i mam na tym co w podpisei w stresie na 12- 12.22 i na 5 - 4.95 :D:D wiec jakies 2250 mhz pociągnie ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...