slayne Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 WItam Mam ciekawy problemik i bardzo zarazm upierdliwy a mianowicie: zainstalowałem xp na świeżo sformatowanej partycji wrzuciłem wszystkie stery i teraz sprawa wygląda tak system uruchamia się szybko ale po uruchomieniu jak już pojawią się wszystkie ikonki pulpit i w ogole chciałbym np zobaczyć właściwości mojego komputera więc klikam prawy na ikonie i właściwości i nic się nie dzieje tylko na chwile mrugnie klepsydra przy kursorze i teraz ciekawostka dysk nie świeci obicążenie CPU 0% i nic się nie dzieje a za jakies 3 minuty zaczyna się rozkręcać dysk mruga i właściwości się pojawiają i potem jest już ok niby drobiazg a wkurza bo np programi które mają działaż w tle tez pierwszy raz jak startują to sie tak wali np zone alarm albo połączenie ADSL wciskam i nic a za chwile chce się łączyć oczywiście komp się nie wiesza moge np przeglądać dusku w tym czasie normalnie jest ok pasek i inne rzeczy czy ktos miał moze taki problem jakby co to poniże jest mój konfig ABIT KX7-333 Xp 1700 TB TWINMOS 256 PC 333 + GOODRAM 256 PC 3200 HERC 9100 YAMAHA 724 BARRACUDA III 40 GB CD TEAC 40X DVD SAMSUNG CDRW LITEON stery najnowsze catalysty + via 4.53 wcześniej miałem win98 i nie było tego problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Mozesz miec problemy z dyskiem lub pamiecia. Trudno jest konkretnie odpowiedziec co jest przyczyna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 A Nortona AV czasem nie masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broda Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Mialem podobny problem: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=95351&highlight= Wymienilem RAMy i juz po problemie... A walczylem ponad pol roku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...