Krum Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Czy jest możliwość zobaczenia na Athlonku czy jest odblokowany mnożnik bez konieczności go podłączania?? Mam w częściach komp do sprzedaży, a ktoś o to zapytał, a ja nie wiedziałem co mu powiedzieć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Podaj dane z tabliczki znamionowej procka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krum Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 AXDA1800DUT3C JIUHB 0305RPMW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Mnożnik masz najprawdopodobniej (99%) odblokowany. 0305 - ten numer w serii procka oznacza rok i tydzień produkcji, a więc ten procek jest z 5 tygodnia 2003r. AMD blokowało mnożniki po 39 tygodniu 2003 roku. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krum Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Fredziu masz u mnie cole :wink: dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...