Undofen Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Czy ktos ma takie cos lub cos takiego widzial ? Wiem ze pisali o tym na zagranicznych servisach. Jesli ktos takie cos ma to niech napisze jak sie za to zabrac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 berkut ma tak chlodzony BTW Mate robi tez chlodzenia na HDD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 http://www.zerofanzone.co.uk/content.asp?r...rmax550w&page=1 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENIGMA Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Czy ktos ma takie cos lub cos takiego widzial ? Wiem ze pisali o tym na zagranicznych servisach. Jesli ktos takie cos ma to niech napisze jak sie za to zabrac. ja mam takie cosik :).wykonanie banarne. w bloku aluminowym (jesli chodzi o zasilacz nie ma potrzeby miedzi) o wielkości 40x60x20 wywierciłem 2 kanały głowne i 4 pomocnicze. dotego dokręciłem tranzystrory mocy, zakręciłem w obudowie na podstawkach dystansowych i puściłem wodę. Całość działa idealnie. Koszt 25 zł za aluminium i 2 złamane wiertła :) dotego 6 h roboty i 10 h schnięcia poxipolu :) i tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undofen Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Teraz mam troche lepszy zasilacz, nie zaden firmowy ale ma bdb napiecia i on ma juz 3 radiatory a nie jeden jak poprzedni. Wiec 1 blok mnie nie satysfakcjonuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Teraz mam troche lepszy zasilacz, nie zaden firmowy ale ma bdb napiecia i on ma juz 3 radiatory a nie jeden jak poprzedni. Wiec 1 blok mnie nie satysfakcjonuje Napisz do Mate-go , on ma juz wprawe w takim chlodzeniu, to nie jest tak calkiem proste :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undofen Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Napisalem zanim napisalem tu :). Strasznie mi sie marzy absolutna cisza w kompie, niestety zeby takie cos uzyskac naprawde trzeba sie nameczyc, jedni kolesie z zagranicy tak zrobili, bo tak na prawde to jak bede mial wszystko chlodzone woda, do tego convector spory albo dwa, to juz tylko dyski wydaja jakies dzwieki, no i tu kolesie z zagranicy wpadli na to by zalac dysk w piance poliuretanowej, a dla mnie to juz lekka przesada, bo za bardzo niepraktyczne, ale cisza jest :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Napisalem zanim napisalem tu :). Strasznie mi sie marzy absolutna cisza w kompie, niestety zeby takie cos uzyskac naprawde trzeba sie nameczyc, jedni kolesie z zagranicy tak zrobili, bo tak na prawde to jak bede mial wszystko chlodzone woda, do tego convector spory albo dwa, to juz tylko dyski wydaja jakies dzwieki, no i tu kolesie z zagranicy wpadli na to by zalac dysk w piance poliuretanowej, a dla mnie to juz lekka przesada, bo za bardzo niepraktyczne, ale cisza jest :) [/size] Też to będę robił - jak dojdą do mnie bloki wodne. Jakos ta poczta niemrawa. U mnie jest całkiem prosto przykleję po prostu blok chipsetowy do radiatorów (akurat idealnie pasuje) i po sprawie. Mam nadzieję, że to wystarczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...