hary Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Witam Mam pytanie na jakiej płycie bedzie mi łatwiej osiągnąc wysokie fsb przy chynixach d43? W rachube wchodzi DFI Infinity i Abit NF7-SL v2.0! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Pewniejsza do wysokiego fsb bedzie pierwsza opcja :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 DFI pomimo większej problematyczności będzie z pewnośią lepsza tam chyba wsystkei stui chodzą na 260 conajmniej a 270 nie jest problemem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 istnieje jedna prawdziwa odpowiedz na twoje pytanie i została już ona udzielona :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 ja nie chce nic mówić ale na mojej płycie idzie fsb nawet 270 ale co ciekawe , ram nie wytrzymuje .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 no to kup sobie albo dfi albo od hudego jego konkretny egzemplarz bo nikt ci nie zagwarantuje ze inny an7 tez tak pojdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 heehe , jakby co to sprzedam za 450 z zalmanami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 ...i pewnie kupisz DFI :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 poco mi dfi lan party ?? poto zeby mieć fsb 10mhz większe ??? zamierzam zmienić platforme na 64 bity :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...