Neo_x Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 siema. od pewnego czasu jak chce zainstalowac jakis program to mi wyskakuje error o tresci: 16-bitowy podsystem Windows c:windowssystem32autoexec.nt. Ten plik systemowy nie nadaje sie do uruchomineia aplikacji systemu ms-dos lub microsoft windows. Wybierz przycisk "zamknij" aby zakonczyc dzialanie aplikacji. mam tutaj do wyboru przycisk zakmnij i ignoruj. kiedy klikne ignoruj to instalki i tak sie zamykaja :| juz nie wiem co z tym zrobic :| ten problem mam np: podczas proby instalwoania bpm studio 4.2 :| pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 copy c:windowsrepairautoexec.nt c:windowssystem32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 dzieki wielki bracie :D niech Bog wynagrodzi Ci to liczna rodzina 3 zon i 7 dzieci ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...