m4r Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 spróbuję krótko: Która usługa odpowiada za pokazywanie w menedżerze zadań kto uruchomił dany proces. Pytam bo wyłączyłem hurtem kilka usług (inaczej- kilka dałem w tryb ręczny) i przestało mi toto działać. Nie mam już możliwości sprawdzenia która to bestia pilnuje nazw użyszkodników bo nie pamiętam które powyłączałem. Teraz działa ich 17 podczas gdy wcześniej ponad 30. 2. tutaj miały być pytania o alg.exe i crss.exe, ale już znalazłem do czego to badziewie służy. Myślałem że to wiry jakieś :lol: Baj-de-łej: niezła strona http://www.processlibrary.com . Szkoda że nie ma czegoś takiego po polsku (chociaż może jest? nie szukałem w polskim Guglu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Tu masz liste uslug, ktore sa u mnie uruchomione (mi dzial rozpoznawanie): Instrumentacja zarządzania WindowsMenedżer kont zabezpieczeńPlug and PlayProgram uruchamiający proces serwera DCOMPrzeglądarka komputeraRozpoznawanie lokalizacji w sieci (NLA)SerwerStacja roboczaSystem zdarzeń COM+Usługa bramy warstwy aplikacjiUsługi IPSECUsługi terminaloweZawiadomienie o zdarzeniu systemowym Z listy wywalilem te, ktore na 99% nie powinny miec z tym powiazania, a wiec glownie dotyczace sieci oraz te, ktorych wylaczenie jest nie mozliwe lub nie rozsadne (Zdalne wywolywanie procedur, Wykrywanie sprzetu powloki). Wnisek wiec prosty, ze musi (a przynajmniej powinna) to byc jedna z wyzej wymienionych uslug. Co do stronki, to calkiem, calkiem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 po polsku ma.. juz to raz dawałem... http://www.searchengines.pl/phpbb203/index...?showtopic=7723 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...