Klimass2 Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Powitać... sluchajcie promlem mam takie ze nowy komputer z win XP po uruchomieniu 2x odpalił i poźniej pojawil sie błąd ... SYSTEM32driversisapnp.sys. uszkodzony albo brak tego pliku tego nie wiem... czy moge go skopiowac z innego komputeraz i wgrac do katalogu? czy jakies inne zabegi musze robic???prosze pomożcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 mozesz skopiowac i wgrac do katalogu jak juz bedziesz mial konsole (albo dysk w innym kompie), to zapusci skanowanie dysku - moze nie tylko on sie poszedl pasc jesli to nic nie da, to probuj przywracania systemu lub opcji 'napraw' z plytki botujacej powodem tego moze byc uszkodzony dysk, pamiec, plyta lub zbytnio wykrecony sprzet inne powody nie przychodza mi teraz do glowy, ale zapewne ktos je tu dopisze.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...