commodus35 Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 LUDZIKI KOCHANE OTÓŻ SPRAWA JEST NADZWYCZAJ ZASTANAWIAJACE.pEWNEGO DNIA PADL MI ZASILACZ I WYMIENILEM GO I DODATKOWO KUPILEM COLLER NA PROCKA.OD TAMTEJ PORY DYSK (BARRACUDA 7) PIERDZI MI I CHARCZY,MULI,BUFORY JAK NAGRYWAM SKACZA ITP.MYSLE SE OCZYWISCIE ZASIALACZNIE ALE KUPILEM BARDZO DROGI ZASILACZ CHEIFTECA Z AKTYWNYM PFC NADAL TO SAMO.KOSZMAR!!! MYSLALEM ZE MOZE SA PRZEPIECIA NA OBUDOWIE TO KUPILEM PLATIKOWA,BEZ ZMIAN,NO BEZSENS TOTALNY. HEEEEEEELPPP!!! TAK SAMO GLOSNIKI MI ZACZELY NIECO PISZCZEC I TRZASKAC :P SAM DYSK TEZ WYMIENILEM TO NIE WINA DYSKU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max 17 Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 sam sobie odpowiedziales :lol: BARRACUDA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 :? a co to ma wspólnego z kartami graficznymi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szklak Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Ja mam WD Caviar 160GB JB i strasznie (jak dla mnie) głośno pracuje( chrobocze). Pytałem sie innego uzytkownika forum posiadajacego ten dysk i on powiedzial mi, że jest cichutki. Moze cos jest nie tak? :? Ps. Jakim programem sprawdzic czy dysk prawidlowo dziala? (oprucz HD Tach'a) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 barakudak ;-) ten typ tak ma,,, Nieładnie jest pisać DUŻYMI LITERAMI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szklak Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Czy moze mi ktos odpowiedziec na poprzednie pytanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 WD są ciche póki są nowe a potem .. to lotnisko wojskowe jest cichsze !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Ja mam WD80 już rok. Bardzo cichutki.Cisza jak widać pojęcie względne... mój wdek też był "cichutki", dopóki nie skręciłem wentyla na procu... Teraz to odrzutowiec! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szklak Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Ale moj WD jest NOWY :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szklak Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Od kiedy to nowe urządzenia się nie psują? Czyli mój dysk ise zepsuł? :? No nie wiem, raczej tak juz chodza te dyski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...