Skocz do zawartości
Neo_x

Programy do nagrywania plyt :)

Rekomendowane odpowiedzi

siema. szukam jakiegos fajnego i darmowego programu do nagrywania plyt typu nero. Mianowicie najnowsze nero zajmuje mi na dysku okolo 80 mb.. a i tak nie wykorzystuje wszystkich funkcji takiego programu, poprostu potrzebuje cos mniejszego i ma to sluzyc do nagrywania plyt a nie robienia okladek, edycji mp3 itp. Podajcie jakies fajne programiki do nagrywania plyt :

-w locie z cd na cd

-nagrywanie plyt data

-nagrywanie plyt audio

pozdrawiam i thx :)

p.s. widzialem kiedys na cdrinfo w newsach takie programiki... ale tam tych newsow jest tyle ze to nie sposob przejrzec ich przez cale zycie ;) a w download nie ma opisanych programikow ktore sa male i darmowe :) wiec pytam sie tutaj :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

'nero', to moja odpowiedź, do kopi zapasowych zabezpieczonych płyt

najlepszy jest 'alcohol'

tyle że za obydwa czeba zapłacić

ale zawsze możesz ściągnąć wersje testowe, dzięki którym będziesz ponagrywać płytki przez kilkanaście dni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sgj - moze i potrafi ale pierw tworzy na dysku 10 min plik iso, a potem nastepne 10 min nagrywa... a 20 min to ja plyty nagrywac nie bede :)

domik - przeczytaj moj post do konca ;)

ptys - troszke dokladniej czytaj posty bo widze ze nie zrozumiales o co mi chodzi ;)

paulo - thx :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi