thunderdome Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Zdarzyło mi się już dwa razy w ciągu miesiąca że wyłączam komputer wybieram (wyłącz komputer i wyłącz )ale niestety monitor się wyłączył a komputer nadal chodził co prawda twarde dyski juz nie pracowały ale jak właczyłem monitor ręcznie to widać było tylko czarny ekran tak jak by monitor był wyłączony co prawda kupiłem ostatnio Radeona 9600 i nie wiem czy właśnie on nie jest problmem może karta jest uszkodzona ????? Musze jeszcze dodac ze wtedy nawet klawiatura była zablokowan. C mogło byc tym powodem????????????????????????????????????????????????????? Moj numer gg to: 3419740 Jak ktos ma jakies rozwiązanie to może pogadac zemną na gg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 nalepiej podaj konfiguracje całego komputera.I jaki masz zasilacz ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 j.w. i zmien tytooł topica na regulaminowy , zwiekszysz se szanse ze ktos tu zajzy i pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Z tego co rozumiem to wczesniej nie miales tych problemow/czy miales??/tzn. przed zmana karty podaj jakie masz zasilacz moze za slaby?? Sprawdz na innej karcie graf ZMIEN TYTOL TOPICA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Wielki problem!!!! ... 5. Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi. ... Zmień temat na regulaminowy. Można to zrobić poprzez edycję pierwszego postu (przycisk ). Poza tym, dlaczego wybrałeś forum Platforma AMD? Powinno to trafić na Podstawowe zagadnienia. Otrzymujesz razem 4 punkty w ramach nowego systemu ostrzeżeń. Punktacja systemu ostrzeżeń Temat na właściwe forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...