Skocz do zawartości
thunderdome

Wielki problem!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Zdarzyło mi się już dwa razy w ciągu miesiąca że wyłączam komputer wybieram (wyłącz komputer i wyłącz )ale niestety monitor się wyłączył a komputer nadal chodził co prawda twarde dyski juz nie pracowały ale jak właczyłem monitor ręcznie to widać było tylko czarny ekran tak jak by monitor był wyłączony

co prawda kupiłem ostatnio Radeona 9600 i nie wiem czy właśnie on nie jest problmem może karta jest uszkodzona ????? Musze jeszcze dodac ze wtedy nawet klawiatura była zablokowan.

C mogło byc tym powodem?????????????????????????????????????????????????????

Moj numer gg to: 3419740

Jak ktos ma jakies rozwiązanie to może pogadac zemną na gg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wielki problem!!!!

...

5. Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi.

...

Zmień temat na regulaminowy.

Można to zrobić poprzez edycję pierwszego postu (przycisk Dołączona grafika).

Poza tym, dlaczego wybrałeś forum Platforma AMD? Powinno to trafić na Podstawowe zagadnienia.

Otrzymujesz razem 4 punkty w ramach nowego systemu ostrzeżeń.

Punktacja systemu ostrzeżeń

Temat Dołączona grafika na właściwe forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi